fbpx

Тематична Ин йога – Ясно виждане – 6 чакра

Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

Каним те на една магическа поредица, която стъпка по стъпка ще отключи енергията в чакрите ти и ще позволи на потока от жизнени сокове да разшири съзнанието, да подобри функциите на ендокринната система и органите в тялото ти, за да изпиташ благоденствие на всички нива.

В тези ароматни 7 сесии ще изследваме темите и органите на всяка чакра, ще ги укрепваме и ревитализираме чрез полагане на блендовете на 11 moons за всеки център, ще препрограмираме ума чрез утвържения, специално подбрани асани за работа със съответните органи и системи, активиращи мантри и лечебни звуци.

В тази сесия ще работим с шеста чакра – Аджна

Аджна е свързана с ясното възприемане на действителността, висшия интелект и интуицията. Намира се зоната на междувеждието и отговаря за функционирането на хипофизата, очите, малкия мозък, нервната система и хипоталамуса. Дисбаланс на шеста чакра се проявява под формата на лесно привързване, липса на въображение, неспособност да вземаме решения и психични разстройства. Балансирана шеста чакра означава, че с лекота се доверяваме на интуицията си, виждаме ясно ситуациите и нашата роля в тях, способни сме на самосъзерцание и самонаблюдение.

В тази практика ще се доконсем до фините аспекти на съществото си, които така пренебрегваме в ежедневието. Ще работим за подсилване на интуицията и премахване на плътните воали на илюзията, които се спускат пред прозорливостта ни. Ще се докоснем до познанието, което е по-висшата октава на знанието. През цялата практика ще се фокусираме изключително на дъха и концентрацията.

Маслата тамян, лавандула, бял бор и евкалипт ще ни центрират в настоящето и ще отворят дверите към фините реалности.

Водещ: Деви

Цена: 13 лв, карти важат

Registrations are closed for this event