fbpx

Тематична Ян йога – Любов и приемане – 4та чакра

Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

Отново поемаме на пътешествие по моста на дъгата – през енергийните центрове в тялото, които управляват различните архетипни енергии по пътя към целостта.

Всяка чакра има различни аспекти, с които можем да работим, за да се съберем в ядрото си.

Дори да сте били на предишните практики, в новите ще намерите допълнителни възможности за обогатяване на всеки център.

 

В тази сесия ще работим с четвърта чакра – Анахата

Анахата е свързана любовта, омиротворението, връзката ни с другите, приемането и  съпричастността. Намира се в сърдечната област и отговаря за тимусната жлеза, кръвообращението, сърцето, белите дробове, гърдите, ребрата, ръцете и имунитета. Неспосбността да обичаме и да показваме уязвимост, страхът от отхвърляне, завистта и нарцисизма индикират дисбаланс на четвърта чакра. Балансирана четвърта чакра означава, че сме способни да обичаме себе си и останалите, прощаваме и пускаме миналото с лекота, изпитваме благодарност за всичко, което ни се случва и с готовност служим на живота.

В тази практика ще влеем енергия в сърцето, за да го стоплим и отворим за себе си и света. Чрез флуидни движения с фокус огъване назад, дишане и динамика ще  поканим любовта вътре в нас и ще и позволим да ни залее без да се страхуваме от нараняване, каквото може би помним то миналото. .

В това потапяне ще бъдем подкрепени и от  маслата от лавандула, копър, хвойна, здравец, мента, карамфил, розмарин, роза, иланг-иланг, кориандър, портокал, лимон, мирта и сандалово дърво.

Ще отваряме листенце по листенце лотоса в сърцето, за да се докоснем до лъчезарната енергия на любовта и тихия екстаз.

Водещ – Деви

www.deviflow.com/devi

Цена 13 лв.

Важат карти

Записване тук, в събитието или на 0894 488 809