fbpx

Цветовете на сърцето – Виняса и Соник медитация с флейта на живо

Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

След хармоничната си колаборация на международния фестивал Удая Лайв за пореден път, Деви и Джейсън те канят на един изключителен час в Мандала, за да внесат доза блаженство в сърцето на всеки, който търси пряк път към любовта. 

Всичко има своя вибрация. При хората тя се влияе от мислите, чувствата ни и световъзприятието ни. Без значение от ситуациите в живота ни, ние можем да трептим на висока честота, ако имаме правилната вътрешна нагласа. 

Нашето сърце тупти с около 70 удара в минута, а сърдечният енергиен център – Анахата има своя вибрационна честота, която се повишава, когато изпитваме любов. В този час ще премахваме пречките, които възпрепятстват свободния поток на любовта. 

Който живее в сърцето, пред него се отварят дверите на рая. Там е истината, там е чистото възприятие. Каква част от деня прекарваме в сърцето и каква в главата? Каня те на една практика, в която за 2 часа ще изминеш най-дългия път в живота си – от главата до сърцето. Физическото сърце има свое електромагнитно поле, своя интелигентност, то е единствената помпа в тялото, която всеки ден генерира достатъчно енергия да движи камион в продължение на около 30 км. А за целия живот, генерираната енергия е достатъчна за отиване до Луната и обратно. 

Всички сме движени от нуждата от любов. 

Любовта е причината всички да сме днес тук. 

В този час ще докосваме сърдечното пространство с огъващи назад пози, интелигентно балансирани със странични усуквания и затваряне напред. Ще сърфираме на вълните, които сливат дъха и тялото в един безспирен съзидателен танц. Ще култивираме състояние на Мета – безусловна любов към всичко. Йога практиката ще премине в спонтанен израз на енергията, която блика от сърдечното пространство под звуците на музиката, която Джейсън ще създава на момента. 

След това ще притихнем под звуците на омайващата флейта на Джейсън, който ще ни преведе през музикално пътешествие навътре към най-съкровените ни кътчета. 

Музиката е изтъкана от вибрации, а всеки човек е податлив както на благоприятни, така и на неблагоприятни вибрационни въздействия. Бансури флейтата е дълбоко тонирана, така че да въздейства директно на Анандамая коша – тялото на Блаженството, което ни разтапя в светлината на Божествената Любов. 

Кога: 21 август, 18:00 – 20:00 ч.

Къде: Мандала – център за цялостна трансформация, София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

За записване: 0894488809, info@yogamandala.net

С предварително записване и заплащане.

Обмен: 20 лв.

Водещ: Деви, Джейсън Кали Дас – Лондон 

Registrations are closed for this event