fbpx
Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

Тялото е солидната форма на нашето съществуване. Tялото е най – видимата ни част, с която много хора се идентифицират напълно.
А всъщност тялото е колесницата на душата, това е обвивката на нещо много голямо и невидимо за очите. С времето то се променя и е важно ние да приемаме тези промени естествено и да се адаптираме според нуждите му. Ние сме научени, че с остаряването идват и болестите. Дали това наистина е така? Ще се потопим в себеизследване на нашите собствени вярвания за тялото ни, ще работим с вътрешната ни представа за него и ще изровим всичко онова, което ни кара да се разболяваме, да се чувстваме уморени, да се самонараняваме или да попадаме в травмиращи ситуации.
За всичко си има обяснение и ние ще започнем постепенно да изграждаме реалния образ, който носим в себе си. Само така може да настъпи истинска и дълготрайна промяна отвътре. Колкото и да сеем положителни утвърждения, колкото и ентусиазъм да имаме за ново начало, което после е пометено от ежедневните задачи, няма как да предизвикаме дълготрайна промяна ако не погледнем в дълбочина към движещите механизми, които ни карат да действаме в наша вреда, или да бездействаме, когато тялото крещи за внимание.
Това да отвръщаме поглед от реалността не работи. Затова моята задача е да ви срещна лице в лице с реалността, такава каквато е тя вътре във вас. Тази вътрешна картина е движещата сила, която ви тласка в посоки отвъд вашия контрол. Това ще е само началото на едно себеизследване, на един процес, който може да донесе дълготрайна положителна промяна.

Тази практика е за всяка която:

Критикува тялото си
Има нездравословна връзка с храната
Килограмите и варират постоянно
Има хронични болки
Вярва, че ограничението е единственият път към хармонично тяло
Неглижира тялото си
Не приема себе си
Не приема майка си
Се храни, за да запълва емоционални нужди
Травмира тялото си
Се самосаботира
Иска да разбере защо не може да отслабне или обратно да качи килограми
Въпреки, че има красиво и стройно тяло не е удоволетворена
Има необясними болки в тялото си
Има симптоми на вътрешна болест
Има проблеми с хормоните
Има нередовен и болезнен цикъл
Не е заземена, а лети в облаците
Или обратно се чувства тежка и инертна

и т.н.

Ще ви дам и 15 минутна програма, която да изпълнявате всеки ден в къщи и съвсем скоро ще видите положителните резултати от постоянството си. С тази кратка програма ще можете да се тонизирате и разтегнете, да си проветрите дробовете и да изкарате застояла енергия и емоции. Така денят ви ще започва с радост и ентусиазъм.

Това е първата практическа сесия от програмата Разпери Криле, на която можеш да се присъединиш и да решиш дали програмата е подходяща за теб.

Виж цялата програма ТУК – https://deviflow.com/programa-razperi-krile/

Повече за Деви ТУК – https://deviflow.com/devi/

Цена 20* лв.

*С присъединяване към тази практика вие подкрепяте и фондация За нашите деца, каузата децата да остава в биологичното си семейство, когато е възможно.

С предварително записване на 0894 488 809
info@yogamandala.net

Go to Top