fbpx
Зарежда Събития
Един уикенд в 3 части, който можеш да посетиш отделно или като едно общо преживяване – „Проявено озарение“ 👁✨
Намерението ни е да реализираме Озарение – това състояние на вътрешно процъфтяване, към което всички се стремим съзнателно или не.
👉🏻Събота
☼10:00 – 16:00ч. – миофасциална ин йога, флуидни спирали, нейрографика – Пускане. Интеграци.
☼17:30 – 20:30 ч. – екстатични танци с какао
👉🏻Неделя
☼10:00 – 16:00 ч. – миофасциална ин йога, фуидни спирали, нейрографика – Приветстване. Интеграция
Да преживеем и реализираме Озарението си е дар от живота за всеки един от нас.
Каквото и да правим, на където и да вървим осъзнато или не – ние се стремим да срещнем своята истинска същност и да живеем в най-красивата си проява. Пътищата и пътеките са толкова, колкото и хората. Подкрепа получаваме от всякъде… Когато се отворим за нея…
И все пак понякога не е толкова лесно. Ние сме многомерни същества и предизвикателства възникват на най-разнообразни нива. Понякога дори не виждаме вътрешните ни вярвания и модели, които препречват пътя за преживяване и реализиране на светлината.
Във взаимодействието си с хора и практики имаме възможност да се движим по-бързо.
И този уикенд е именно това… Как да освободим ненужните модели, да изградим нови работещи вярвания и да празнуваме естественот състояние на Озарение.
Това което сме ви подготвили извира от дълбините на Нашата страст, Вдъхновение и Умения. Ще изследваме и преживяваме Озарението си в Танц, чрез Йога и Нейрографика.❤️
🖊Нейрографиката е графичен език, който чрез рисуване ни помага да пренапишем програмите и моделите на подсъзнанието си. Използват се основни форми (кръг, триъгълник, квадрат) и нейролинии, които са естествени и бионични. Простотата на рисуването прави възможно препрограмирането на много дълбоко ниво.
Не е необходимо да вярваме, че можем да рисуваме. Нужно е просто да имаме желание и да присъстваме в собствения си процес с любопитство.
Не отричаме и не подтискаме нищо в себе си… Само продължаваме да рисуваме и да наблюдаваме.
Празнотата на листа е безопасна среда и поле на отворените възможности, където можем да си нарисуваме всичко и да стартираме програма за реализирането му в живота ни. Рисунката е карта.
Подготвили сме ви две рисувания. Първо ще освобождаваме ограниченията, които ни саботират и после ще активираме новото.
🧘‍♀️Чрез миофасциалната ин йога ще постигнем дълбоко ниво на релаксация, каквото трудно бихме могли да постигнем сами в ежедневието.
Tози вид йога комбинира позициите от ин йога и работата по китайските енергийни канали и точки.
Тя е революционен вид йога, която съчетава две модалности – ин йога и миофасциално освобождаване, и се представя през призмата на ТКМ (Традиционна Китайска Медицина). Може да се нарече и китайски самомасаж, тъй като чрез поставяне на тенис топки на специфични точки по меридианите на тялото и упражняване на натиск върху тях със собствената си тежест, практикуващия освобождава блокираната енергия. По този начин се работи с най-широката информационна мрежа в тялото ни
Всички органи в тялото ни са заобиколени от фасция, която ги предпазва от атаки. Фасциите са отговорни и за отстраняване на излишната топлина от вътрешните органи към повърхността на кожата. При продължително физическо и емоционално напрежение свободния поток на енергия блокира, фасцията вече не работи за премахване на топлината и прегряването, тя се сраства, уплътнява и втвърдява.
Освен това фасцията е биологичната тъкан, която съхранява всичките ни травмиращи и необработени житейски ситуации и тя ни напомня за тях под формата на болки и напрежение.
🌀Флуидните спирали са органична форма на движение, които могат да бъдат по-огнени и динамични или по-флуидни и дълбоки, но и в двата случая е плавно и грациозно, като по този начин се укрепва, преструктурира и поддържа еластична и здрава фасцията ни. Тези практики ни дават втория елемент, така важен за баланса – ян, или правилната активност, която да укрепи тялото ни, да го извае и подсили.
👉🏻Виж повече за екстатичните танци тук – https://deviflow.com/services/ekstatichni-tantsi/…
🙏🏻Обмен:
Цялото събитие с всички уъркшопи и практики + храна и спане в Devi Home – 222 лв.
_________
Екстатични танци с какао събота вечер – 40 лв.
Дневен уъркшоп с Деви и Кали с включен обяд – 88 лв
👯‍♀️Водещи Деви и Кали
Повече за Деви – deviflow.com/devi
Повече за Кали – https://www.facebook.com/kalidevi
🏠Devi Home се намира в Кътина, само на 40 минути от центъра на София.
Нощувките са организирани в прекрасната зала, с гледка към цяла София.
За всяка си има лично пространство в общото помещение.
За записване – deviflow108@gmail.com
Повече инфо на 0894488808 – по вайбър

Go to Top