fbpx
Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

Ти си жена и искаш да живееш добре, да обичаш и да бъдеш обичана, да реализираш талантите си, да имаш живот – мечта. И въпреки това, все още не го живееш напълно. Има нещо, което не виждаш ясно, стигаш до някъде и не можеш да продължиш със същия ентусиазъм? Имаш дни на апатия, дни в които искаш да се скриеш от целия свят? А в други дни всичко се случва с лекота?
Знаеш ли, че има начин да менажираш интелигентно женската си енергия, така че винаги да си на вълната на вътрешния си ритъм?
Знаеш ли, че жената живее по различни закони от мъжете? И в този мъжки свят често губи своето истинско място, започва да се състезава, да изисква, да мърмори, да се бори, да пробива. Жената има специфични стратегии, за да достига своите върхове, има и начини да бъде удоволетворена в дълбините си.

В тази сесия ше разгледаме многопластовото същество ЖЕНА и ще изясним недоразуменията, които изваждат жената от баланса.
Ще утвърдим женският цикъл като източник на мъдрост, вместо на страдание и ще разберем коя е нашата водеща женска стратегия и дали тя е успешна.

Работа по двойки, мини констелации, женски архетипи, месечният цикъл като навигатор, техника за планиране на деня, източниците на сила, женски стратегии, дишане и лека флуидна практика.

Цена : 20 лв.
За участничките в програма Разпери Криле – включено.

Водеща – Деви

Go to Top