fbpx
Зарежда Събития
Какъв би бил живота ни ако имахме директна връзка с елементите, ако умеехме да боравим с тях, за да постигаме баланс и хармония в живота ни?
За това създадохме 4-те кръга на траснформация – 28 дневна онлайн програма, през която заедно да преминем през четири алхимични процеса! Алхимията е наука за душата и нейното въздигане над всичко, което ни причинява тревожност и страхове. Алхимията води до трансформация на страстите в полезна творческа енергия, която ни носи здраве, щастие и благополучие. През тези четири седмици, ще се научим как да се справяме с личните си безпокойства и да изграждаме вътрешен мир, независимо от външните обстоятелства.
Една програма, която ще ни помогне да опознаем в какво съотношение са елементите в нас и да се приемем като представители на Огъня, Водата, Въздуха и Земята с всички позитиви и негативи, които носи това!
Постепенно ще преминем през четирите основни процеса в алхимията:
Калцинато – преработка на огнените аспекти в нас, запознаване с негативните и позитивни черти на огнената стихия и овладяването на Силата!
Солюцио – преминаване през емоционалните битки за баланс между онова, което чувства сърцето и онова, което ни говори ума, до постигане на Умереност!
Ще преминем и през Сублимация, процес, през които ще се научим да се откъсваме от зависимостите и да отделяме личното си мнение от чуждото; През този процес ще се научим как да не разсейваме енергията си, а да я преобразуваме в мисли, слова и действия, които да променят живота ни.
И последният етап – Коагулация, който пък ще ни покаже правилния път за постигане на лична удвлетвореност от нашата работа и взаимодействие с другите, ще ни научи как да живеем в установени граници, без да губим усещането си за Свобода и да манифестираме нови форми в живота си.
През тези четири седмици, ще имаме четири онлайн срещи и ежедневни практически задачи, които да провокират задействане на процесите по Инициация в елементите.
Ще бъдете включени в затворена група към програмата, в която ще можете да споделяте личните си преживявания и да следите ежедневните практики;
Всяка една от вас ще получи лично знание в какво съотношение са били елементите по време на неговото раждане и какво означава това за вашия темперамент и начин на живот. От вас се изисква желание да опознаете и да усъвършенствате себе си! Останалото го оставете на нас!
С вас по пътя през алхимичните процеси ще бъдат : Теодора Деви – вашият сърдечен алхимик и Лада Марина – вашият водач по мистериозните пътеки на Херметизма.
Сесиите ще се проведат в зуум на следните дати, като ще има запис, който остава за вас след това:
1.12 / 8.12 / 15.12 / 22.12
В сесиите ще има теория, както и водена практика и медитация за всеки елемент.
  • 4 сесии на живо по 2 часа
  • Личен анализ на сидералната натална карта за пропорцията на елементите – доминантен и липсващ елемент.
  • Затворена група
  • Всекидневни задачи
  • 4 подробно описани ритуала за всеки елемент
  • 5 водени аудио медитации – по една за всеки елемент и една обща
Обмен: 108 лв на месец за всички сесии и задачи
При записване на две приятелки, стойността за всяка ще е 88 лв.
Таксата се заплаща по банков път, чрез Пей пал или Револют.
Моля, посочете като основание Женска алхимия
Моля, след извършване на плащането да пратите копие/скрийншот от платежното на deviflow108@gmail.com.
По банка:
Йога Мандала ЕООД
BG60BUIN95611000471591
BIC: BUINBGSF
Пей пал:
info@yogamandala.net
Револют:
0894488808

Вижте по-малко

Go to Top