fbpx
Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.
Всяка жена рано или късно е призована да се докосне до първичната си енергия, която е затрупана под пластове обусловености. Женствеността има много лица, като 4 от тях са основни и са свързани с 4-те стихии. В този ритрийт чрез алхимизиране на елементите в нас на грубо и фино ниво, ще се завърнем към първичната ни женственост, която е кодирана в клетките ни под множеството насложени последващи програми. Идеята е да върнем отговорността за нашето сияние в собствените ни ръце и да спрем да гледаме жадно към света в очакване да получим трохи отвън. Да си спомним женското могъщество, подплатено с нежност и грижа, първо към себе си, после към всички останали.
В този ритрийт ще активираме чистата форма на елементите във всяка от нас, за да възвърнем първичната си сила.
Ще установим кой елемент е най-слабо развит и проявен и ще ви дам практика за всеки елемент. Ще поговорим за всеки етап и ще имаме възможност да усетим неговата сила и красота.
Способността ни да изгаряме ненужното и да подхващаме новите начала се активира от стихията Огън.
Способността ни да се отдаваме и потапяме в процесите, да се свързваме с дълбините си и да се сливаме в близост с другите се активира от стихията Водата.
Способността ни да се разграничаваме, да използваме ума си в полза на нашето благо, да имаме ясно виждане и да се стремим към истината се активира от стихията Въздух.
Способността ни да манифестираме, да проявяваме и уплътняваме във форма, да се наслаждаваме на живота и благата му се активира от стихията Земя.
Можем да гледаме на проявата на елементите и като архетипни енергии, които присъстват в женското психе.
Например огънят е Девойката, чиито хормони започват да горят по време на юношеството.
Водата е Майката и Изкусителката,чиято утроба е готова да приеме, отгледа и роди живот, независимо дали това е дете или проект.
Въздухът е Лечителката, която чрез богатия си опит е стигнала до място на мъдрост в себе си и може да разграничава същественото и несъщественото. Тя познава собствената си медицина и я използва за лечение на себе си и другите.
Земята е Мъдрата жена, която вече за никъде не бърза, нищо външно не я блазни и разфокусира. Тя е излязла от въртележката на живота и е познала блаженството.
Но в днешният забързан свят, подчинен на постижения, жената е ограбена от този естествен цикличен ритъм, който и е присъщ. Вместо например да встъпи в силата си в периода на Лечителката, тя започва да страда по изтичащата от тялото младост и да инвестира в скъпи процедури, които да поддържат фасадата още малко. В този етап, който се нарича менопауза, всъщност в жената се пробуждат и активират мощни лечебни способности, чрез които тя трябва да излекува първо себе си, а после да предложи в услуга на света.
Истината е, че единственото, което трябва на жената е жизненост и виталност, които само тя може да активира, съхрани и увеличи. С тях възрастта няма значение и жената е сочна и естествено красива във всеки етап от живота.
Най-просто казано алхимията е процесът на преобразуване на болката ни в екстаз. Това не е ментален процес, а дълбоко и съкровено соматично – емоционално – душевно откровение.
Ще изследваме и темата за взаимодействието между мъжа и жената – вътре в нас и в света.
БОНУС– Всяка участничка ще получи подарък онлайн програмата 4-те архетипа на вътрешната ти Луна.
Ще се докоснем до различните женски проявления, през които всяка жена преминава в рамките на живота си, на месеца и на деня.
Всеки ден ще се потапяме в един тип енергия от многопластовата си природа, за да изплуваме обратно по-целокупни и вътрешно изобилни.
Защото когато не можем да прегърнем всички аспекти на себе си, сякаш определени части от това, което сме всъщност, започват да се чувстват като изоставени и забравени, което означава, че можем да загубим пътя си и да почувстваме, че нещо липсва.
Ще изследваме 4-те архетипа на вътрешната ни луна, като ще събуждаме техните първични енергии в нас и ще ги преживяваме през практиките, медитациите, дискусиите, констелациите и танците. Ще активираме 4-те елемента, като се научим да ги почитаме и да се свързваме с тях, като така получаваме тяхната подкрепа и можем да постигнем баланс на вътрешната ни конституция.
Това е динамичен процес, който има за цел да ни оцялости, но преди това е необходимо да ни освободи от заплитанията и тежките енергии в нас, които ни държат в плен на миналото.
Като резултат, това потапяне има за цел да:
 • изцели част от негативните и повтаряеми истории в живота ни и в рода ни
 • пречисти от стари и тежки енергии
 • завърне към нашата женска магнетичност и загадъчност
 • напълни контейнерите с чиста енергия
 • запознае в дълбочина с процесите и архетипите, през които неизбежно преминаваме през живота си
 • помогне да използваме цикличността като предимство, а не като недостатък
 • помогне да намерим автентичността на жената в нас
 • вкорени в земята, житейската ни ситуация
 • помогне да променим в живота си това, което не работи
 • помогне да сътворим възможно най-красивата реалност, която можем да допуснем за себе си
 • вдъхнови към промяна, развитие, разцвет
По време на този ритрийт:
Ще използваме йони яйца, така че ако имате ги носете, ако не- ще може да закупите на място.
Носете си красиви, но удобни и женствени дрехи за практиките. Най-добре дълги и свободни поли и потници или бюстиета.

Този ритрийт е за абсолютно всяка жена, която е:

 • Готова да поеме по пътя на сърцето си
 • Иска да преживее по-дъблока връзка с тялото и енергията си
 • Иска да научи как да борави с 4-те елемента, от които е омесено тялото и и материята като цяло
 • Иска да се запознае отвътре с архетипите, които проявява несъзнателно и да започне да навигира съзнателно живота си
 • Иска да научи как да подържа магнетичната си енергия
 • Има нужда да се потопи в красотата на женската си природа и да изпита наслада, а защо не и екстаз
 • Иска да научи и преживее практики за подмладяване, енергизиране и ревитализиране
 • Е готова да се отвори за всичко хубаво, което би могла да си представи
Ще посетим и храма на Преподобна Стойна, където тя е живяла в уединение дълги години. Това е особено място на силата, където всяка жена може да си пожелае нещо от сърцето.
Цена на дама в споделено настаняване, в двойна стая, която включва 3 нощувки с брънч и вечеря, всички практики и материали – 363 лв
За записване deviflow108@gmail.com
Условия за записване:
Записването става със заплащане на 30 % капаро. Остатъка от сумата се заплаща в пълен размер най-късно до 3 дни преди събитието.
При отказ от събитието от страна на клиента до 20 дни преди провеждането му, заплатеното капаро подлежи на възстановяване при удържане на 10 лв.
административна такса
При отказ от събитието от страна на клиента до 10 дни преди провеждането му, заплатеното капаро не подлежи на възстановяване, но може да бъде депозирано за участие в друг бъдещ ритрийт.
При отказ от събитието от страна на клиента до 5 дни преди провеждането му, заплатените суми не подлежат на възстановяване.
Водеща – Деви – www.deviflow.com/devi

Go to Top