fbpx
Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.
Три дни след октомврийското Новолуние и по време на хиндуисткия празник, посветен на трите аспекта на Богинята Наваратри, Деви и Илина те каним в земята на млякото и меда. 🤍🍯
Това е метафора за онзи свят на извънземно удоволствие, познат като Ананда – блаженството на Духа.
Има два пътя – на страданието и на познанието. Обикновено първо вървим по пътя на страданието, докато не преработим кармата си и не алхимизираме болката си. След това имаме избор – снели товарите си можем да растем през радостта, лекотата и сладостта. На земен план наричаме сладостта – удоволствие и наслада, а на божествен план – екстаз. Екстазът е преобразувана в блаженство болка.
Всички търсим наслада и лекота, но малцина са готови да платят съзнателно цената – а именно да пребродят през тъмните лабиринти на сянката си, да я прегърнат и превърнат в светлина.
✨Този ритрийт не е за преработване на болката (това сме го правили безброй пъти и ще продължаваме). Той е за тези, които вече са потъвали и са се давели в мрака си и са готови да празнуват живота. За тези, които искат да си позволят наслада без угризения и са готови да се потопят в благоуханния свят на женствеността си.
Разбира се и за всички, които са някъде по пътя на снемане на товарите си и имат нужда от ресурс, за да продължат напред. Защото крайна точка няма. Колкото и да работим върху себе си, винаги излизат нови пластове. Когато свършим с личните, започваме да пречистваме колективните. В момента светът е залят с достатъчно страдание и има нужда от радост, от светлинка, от някой, който да си позволи да бъде съзнателно щастлив и разгърнат. Истинското служене започва след като завърши основната част от личното изцеление. Тогава в нас се освобождава енергиен ресурс, който може да бъде предложен в услуга на тези, които все още страдат.
Това е за жените, които се чувстват достатъчно заслужаващи, за да си позволят и подарят разгръщане през сладостта.
Обикновено свързваме празника с хубави поводи, с пийване и хапване. Но ние ви каним на един сетивен празник, в който телата и душите ни да ликуват от връзката с Духа. Да преживеем триединството, да празнуваме обединението на нашите вътрешни аспекти, които лутали се, са готови да се обединят около сияйното ни ядро. Да усетим какво е да си у дома, в тялото си.
Празникът може да бъде истинско духовно преживяване, когато се случва от вътре навън.
Празнуването на живота е едно от 64-те сидхита в Ген ключовете – на 42 рия ген ключ, който аз, Деви имам в сферата на целта си. До него се стига от очакването, през непривързаността. Път си е. Но си струва. Струва си да разбиеш безкрайно много стереотипи, да изплачеш няколко океана сълзи, да разбиеш на малки парченца всичките си очаквания, да гледаш на света през очите на приемането, докато не стигнеш до вътрешната си земя на млякото и меда. Струва си и е хубаво да се отпуснеш на това място на вътрешно съвършенство, където позволяваш на всеки миг да е точно такъв, какъвто е. И цялата Вселена те подкрепя. Аз в момента съм там и искам да споделя това вътрешно измерение с повече жени.
Очакваме ви да преживеем заедно цялата палитра от удоволствия, които сетивата ни даряват, радостите за душата и духа, чрез движението на тялото, танца, музиката, божествените аромати, вкусовите сладости, блаженството на докосването, масажа и творчеството-неповторимото усещане да рисуваме по телата си.
И не само да ги преживеем моментно, а и да ги интегрираме в живота си, да вплетем намерението си в личен амулет на насладата, като обещание към нас самите да си позволяваме без вина.
И още нещо сладостно – Заедно ще приготвим божествена сурова торта, която ще украсим,заредим и хапнем с домашен сироп от рози:)
Какво да очакваш:
💫Енергийни практики за повишаване на вибрацията
💫Женски кръг на споделяне на личния път през болката към сладостта
💫Музика на живо – индийска флейта, шамански барабан, хенг дръм, коши звънчета
💫Масажи по двойки
💫Рисуване по тялото
💫Танци с какао край огъня
💫Оплитане на амулет на 💫удоволствието с наричане
Водещи: Деви и Илина
Повече за Деви – deviflow.com/devi
Повече за Илина – https://www.facebook.com/ILinkamandala
Вече сме провели три сесии заедно – Богинята в мен, Свещената сексуалност, Вътрешната лечителка
🙏🏻Обмен, който включва всички практики, хранения и спане в магичния храм – Devi Home – 222 лв.
🏠Devi Home се намира в Кътина, само на 40 минути от центъра на София.
Нощувките са организирани в прекрасната зала, с гледка към цяла София.
За всяка си има лично пространство в общото помещение.
За записване – deviflow108@gmail.com
Повече инфо на 0894488808 – по вайбър

Go to Top