fbpx
Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

Живееш ли в ритъма на  сърцето си или в родовата и колективна траектория, която те притиска с трябва да направиш това, да бъдеш онова, да се реализираш еди как си, да постигнеш еди какво си?

Живееш ли в служба на душата си и нейната мисия или се чувстваш пристиснат/а от външни обстоятелства, очаквания и изисквания?

Усещаш ли, че копнееш за едно, а правиш точно обратното или пък правиш онова, което винаги си правил/а, просто защото не знаеш как да минеш на друго ниво, където животът тече без усилие, с подкрепата на предците и по-големите сили?

Има живот отвъд трябва и има начин да стигнеш там, но трябва да извършиш акт, който се усеща като предателство. Ще трябва да поживееш известно време с вината, че предаваш старото, но само така ще можеш да се разшириш към безпределния хоризонт и да разпериш крилете си.

Знам, че можем и ние хората да летим като орела, като лястовицата, като щъркела, които имат свободата да изследват висините, да свиват гнезда, но и да ги оставят и да пътешестват, да се завръщат и пак да отлитат.
Не е нужно да сме закотвени в една спряла парадигма, която са живели поколенията преди нас, имаме правото на новото, не само право, ами дълга да си го позволим и да го утвърдим като възможна порта към свободата и за тези след нас.

На нас се пада в това транзитно време да последваме зова на сърцата си, в името на ограниченията на тези преди нас, за да са си стрували усилията им да предадат живота до нас.

Ще изследваме всичко това в един енергиен уебинар, в който минало, настоящи и бъдеще ще се пресекат в една точка на сингулярност. От там ще можем да погледнем с други очи на миналото и да си позволим да отоврим протите на едно ново бъдеще, пълно с реализираните копнежи на сърцето ни.

Ще работим в информационното поле, така че да направим нужните намествания в душата си и да освободим сърцето си от ограничаващите енергии. Ще се откачим и ако си позволим може да полетим.

Резултатът ще е виден в живота ни като нови възможности, които се отварят пред нас и вътрешно позволение да ги последваме.

Тоав не е теоретичен уебинар, в който ще ти пълня главата с концепции и теории, а ще работя директно с душата на всеки, със семейната душа, с предците и с други висши сили, от които да получим подкрепа за живота си.

Този уебинар е ресурсен и е подходящ за хора, които са на предела и са готови да направят промяната.

Ако се чувстваш още много свързан с родителите, предците и миналото, може би ти трябва първо да минеш през лична сесия или някоя от програмите, които са ориентирани към откачане от родовите травми и модели, като Отново любима и Хармонизиране на отношенията с рода и партньорите.

Виж линкове тук:

Линкове към пакета

Линк към лични сесии

Обмен: 33 лв

Кога: На новолуние в телец, 8 май от 19:19 ч.

Къде: в зуум, ще получиш запис след това, който остава за теб

Водеща: Деви – deviflow.com/devi

Попълни формата за записване, плати сумата по револют или банкова сметка и ще получиш линк:

Револют: 0894488808

Сметка : BG93STSA93000021795092

Банка ДСК Теодора Рачева

Go to Top