fbpx
Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.
Заповядай сам/а, с приятели или с децата (съвпада с междусрочната ваканция) на 4-дневно оттегляне в планината, където праната е в изобилие, а чрез практиките ще се свържеш със собствения си център. С помощта на Деви, ще празнуваш живота чрез всяко действие и във всеки момент по един осъзнат начин.
В тези няколко дни в планината ще се отдадем на вътрешна алхимия – култивиране на субстанцията на младостта, здравето и виталността. Еликсир е арабска дума и идва от Ал иксир – субстанция с магически свойства. Ние разполагаме с най-ценния еликсир – енергия (прана, чи), която можем да усвоим чрез дъха и да канализираме чрез древни упражнения. Това е нашата възможност да се превърнем в свръх човеците, които изначално сме.
Заповядай на това оттегляне в планината, където праната е в изобилие, а практиките ще ти помогнат да осъществиш по-дълбока връзка със собствения си център.
В тези 4 дни ще сваляме постепенно кожите на миналото, които ни държат в плен на старите версии на реалността.
Ежедневието в града ни коства много енергия, а рядко си даваме по 2 часа на ден за зареждане и възобновяване на загубената енергия.
Ще ви покажа техники за енергиен мениджмънт от Дао традицията, така че да поддържате вибрацията си чиста и висока дори в моментите на житейски предизвикателства.
Практиките, времето в планината на чист въздух и компанията на хора, които ценят живота ще, предложи едно широкоспектърно преживяване на мир, хармония и яснота.
Ще има сутрешни и следобедни практики, като общо на ден ще сме заети 3-4 часа с практики и сесии. През деня ще караме ски (който желае) и ще си правим планински разходки или ще релаксираме в спато. Ще направим и със санкалпа (съкровено намерение) за новият лунен месец, както и за цялата година. Така че ако не сте успели да направите целеполагане за годината, този ритрийт ще ви даде нужното пространство и подкрепа за да постигнете яснота в пътя пред вас.
Цялата вила ще е на наше разположение.
Сутрешните практики ще са енергетизиращи и зареждащи, а следобедните – релаксиращи и отпускащи. Ще направим една миофасциална ин йога за всички органи, така че да рестартираме системата си.
Ще има енергиен олтар с кристална мандала и всеки ще може да работи с една своя лична тема, казус и проблем, за неговото разрешение по най-добрия начин.
Също така всеки участник ще получи енергия по време на енергиен групов сеанс с енергиите рейки, каруна рейки, хара и виолетов пламък.
Водеща – Деви – www.deviflow.com/devi
За записване – deviflow108@gmail.com
КЪДЕ: село Солища, луксозната „Къщата с червените врати„, само за нас
ЦЕНА, която включва 3 нощувки, 3 закуски, материали, практики и семинар с Деви:
  • Възрастен в споделена двойна стая – 390 лв.
  • Деца на самостоятелно легло – 200 лв.
  • Деца до 2 г. – безплатно

ЗАПАЗИ СИ МЯСТО ОТ ТУК

(капарото е за един човек, ако запазвате места за повече хора, моля, изберете съответния брой при плащането на капарото)
Настаняването в къщата е в двойни и тройни стаи, които се разпределят по реда на записване. Побързай да запазиш своето място, за да имаш избор при настаняването!
Практиките се извършват в прекрасно обособено място около кръгла камина на последния етаж на вилата.
Ритрийтът се осъществява с любезното съдействие на туроператор Дан Теа.

Условия за записване:

  • Записването става със заплащане на 30% капаро
  • Заплащане на пълната сума – 7 дни преди събитието
  • При отказване до 20 дни преди събитието капарото е възвръщаемо – 10 лв за административна такса.
  • При отказване 10 дни преди събитието 50 % от капарото е възвръщаемо.
  • При отказване по малко от 10 дни преди събитието капарото е невъзвръщаемо.
  • При отказване по-малко от 5 дни преди събитието, пълната сума е невъзвръщаема
  • При положителен ковид тест, заплатената сума може да бъде прехвърлена за друг ритрийт или услуга от Devi flow.

Go to Top