Ин йога- Четири ключа към Себелюбовта
Включва:
  • Четири ин йога сесии по 1.5 часа
  • Първи ключ – свобода от миналото
  • Втори ключ – да избера себе си
  • Трети ключ – само най-доброто за мен
  • Четвърти ключ – да се развивам
Една легенда разказва как Боговте скрили най-ценното благо за човечеството – ЛЮБОВТА. Те обсъждали помежду си къде да скрият това мощно богатство, за да не злоупотребяват хората с него. 
Един предложил – Да го скрием на върха на най-високата планина?
Не, отвърнали другите – ще я изкачат. 
Друг рекъл: Дали да не го закопаем дълбоко в земята? Или да го погребем на дъното на най-дълбокия океан?
Не, рекли останалите – ще се спуснат и там. 
След дълги дискусии, намерили отговора –  ще го скрият в сърцата ни, защото там няма да се сетим да търсим. 
За щастие, дори и Боговете грешат, защото намерихме пътя. Но защо е така трудно да я отдадем на себе си, да повярваме изцяло и безрезервно в себе си и да се окуражаваме и подкрепяме самите ние?Защото освен Любовта в нас има противодействаща сила – Егото. То е готово на всичко, за да саботира Любовта и това също е част от божествения замисъл.

В тези ин йога сесии – 4 ключа към Себелюбовта, в благото пространство на тишина и отпускане, ще изследваме взаимоотношенията ни с нас самите и как да отключим съкровището Себелюбов, така че да спрем да я търсим навън, а самите ние да се превърнем в мощни излъчватели и усилватели на тази велика божествена сила.

Ин йогата е еликсир за нашето тяло, тъкани и нерви, тъй като активира парасимпатиковата нервна система, която ни помага да интегрираме преживяванията си от активните фази и ни дава възможност да релаксираме.Едно от най-големите преимущества за тялото е, че го огъвкавяваме без усилие, докато релаксираме и се съсредоточаваме върху усещанията си в него.

Това е йога, чиито корени са в даоистките практики и тя ни помага физически да огъвкавим тъканите си и да ги хидратираме, да повишим мобилността на ставите, а на по- фино ниво – да се съсредоточим и концентрираме, и да култивираме енергията си.

В тези часове редуваме дълго задържане в пасивни пози, като използаме тежестта на тялото си и гравитацията да ни отпуска, без да активираме мускулите заедно с флуидни раздвижвания, които да спомогнат свободното циркулиране на Чи (биоенергия) в тялото ни. По този начин влизаме в състояние на възприемане и позволение и можем чрез тялото да изследваме ментални блокажи и нефункционални модели и вярвания.

Точно в това е силата на практиките, които предлагам – те са един лечебен соматичен процес, в който аз ви напътствам във вашето себеизследване и намиране на най-важните екзестенциални въпроси, които самите вие превръщате чрез тялото си в жива мъдрост, вместо външно поучаване.

Практиката се провежда в център Мандала, но може да се включите и онлайн от всяка точка на света. Ще има запис.

Цена за четирите практики – 35лв

За записване онлайн – изпратете скрийншот на платежното на deviflow108@gmail.com
Не приемам записвания по друг начин, благодаря за разбирането.

Начин на плащане:
револют – 0894488808
PayPal – info@yogamandala.net
По банков път:
BG93STSA93000021795092
Банка ДСК
Теодора Рачева
Виж повече за магията на ин йогата тук –https://deviflow.com/in-yoga-2/