Всяка година на 8 август Сириус, Земята, Слънцето в Лъв и коланът на Орион се подравняват.  Това подравняване е известно като Лъвският портал поради кодовете, които се спускат от Слънцето в Лъв и това мощно космическо подравняване, което казват че също активира пирамидите в Гиза и Сфинкса. Тъй като Сириус е най-ярката звезда на нощното небе за нас, неговият изгрев, когато той се отлъчва от Слънцето ни и става видим, е източник на високочестотни енергии, които се спускат към Земята и ние можем да станем техни приемници и усилватели. 

Порталът се отваря с Новолунието в Лъв на 28.07, неговият пик е на 08.08 и се затваря на 12.08. 

Толкова сме обусловени да си даваме силата навън, на някой авторитет, божество, гуру, лидер и т.н., че забравяме собственото си могъщество. Има един ден в годината, когато Лъвът в нас се събужда, за да ни припомни, че цялата сила, от която се нуждаем, за да е живота ни в цъфтеж е в сърцето ни. Лъвът се асоциира със сърцето и с вътрешното ни дете, което е изцелено и свободно, смело следващо мечтите си. 

Лъвският портал е уникален феномен, който се случва веднъж годишно през лятото в северното полукълбо. Често се описва като тунел през пространството и времето, свързващ ни с древната мъдрост. За мнозина той представлява портал, който ни свързва с нашата вътрешна същност, духовни водачи, предци, божествените и духовни сфери. В допълнение към духовните ползи, има практически приложения,  като повишаване на продуктивността, творческа енергия, изобилие и изцеление.

Този ден е с много благоприятна енергия, защото се пада на осмия ден от 8-ия месец. Осем също е буквално знак за безкрайност, обърнат изправен, който представлява вечният пулс- приливи и отливи, растеж и свиване, които са вплетени в самия живот. Денят 8/8 смесва астрологията и нумерологията заедно по синергичен и интересен начин, добавяйки още един слой към този мистичен портал. Тъй като е осмият ден от месец август, комбиниран с числото осем, това е най-доброто космическо подравняване. Ако погледнем астрологично, 8 е домът на Скорпиона и неговите теми също са налични през този период, но осветени от Слънцето в Лъв, те вече не действат като сенки, а като супер сили, които чакат да бъдат активирани. Когато осветим темите за смъртта, трансформацията, контрола и секса, ние се сдобиваме с едни мощни енергии, които стават наш ресурс по еволюционната спирала. 

Сезонът на Лъва улеснява въплъщението на космическите енергии на този ярък знак. Със Слънцето в Лъв няма граници, разширението зависи от нивото ни на позволение, до което сме стигнали. Това означава, че сега е идеалният момент да въплътим и изразим частта от себе си, която има какво да даде, да покаже и да прояви в света. Сега е моментът да заявим нашето място, да седнем стабилно на трона на сърцето си и да навигираме живота си от тази топла и пулсираща обител на живота. 

Сега е време да намерим автентичния лидер в себе си, този който управлява живота си чрез висшия принцип на Любовта, вместо да е движен от нисшите енергии на страха. 

Лъвът скача, той е смел и безстрашен и точно в тази енергия сме поканени да встъпим и да се свържем с личната си сила. 

Това, което инвокира у нас свръхчовешка сила, не е само страхът, но и любовта. Страхът винаги ще е там, въпросът е дали действаме заедно с него, вместо да се блокираме и да останем вечно криещи се в сенките му. 

Да бъдем смели означава да изпитваме страх, но въпреки това да го направим, а най-лесният начин да създадем тази смелост е като сме движени от мисията си. Нещото, което обичаме толкова много, че сме готови да вървим по пътя заедно със страха си, като го обгрижваме съзнателно, защото той принадлежи на части от нас, които се превръщат във вътрешни саботьори, ако ги неглижираме. 

Моят асцендент и тропически и сидерално е в Лъв и добре познавам тази енергия, която ми помага да правя квантови скокове в живота си. Познавам добре и страха, но съм се научила да го толерирам, да се грижа за тази част в мен, която все още го избира на моменти. Всичко това ми е позволило да направя смели и явни стъпки в живота си, да живея пълнокръвно, да скачам, да падам, да ставам, да продължавам. Но не и да се боря, а да вървя с потока, да се смирявам и да избирам това, което расте, вместо онова, което ми се изплъзва. 

Сянката на Лъва може да е арогантност и чувство за фалшиво надмощие над другите.  Ако използваме неправомерно тези мощни енергии и станем духовно арогантни и настъпателни, можем да сме сигурни, че животът ще намери начин да ни смири. Затова е по-добре да активираме положителната страна на силата, вместо да се заплетем в подмамващата и сянка. 

Това е идеалното време да се концентрираме и да извършим дълбоката вътрешна работа чрез медитация. Време е да активираме и пренастроим третото си око, сърдечната чакра, висшия Аз и светлинното си тяло. През това време има приток на езотерична енергия, който ни помага да излезем от цикъла на болката и да се свържем отново с космическото съзнание.

Много хора са усещали симптомите на възнесението силно през последните няколко месеца. При някои това се проявява като грип, главоболие или гадене. Други изпитват набор от трудни емоции като скръб, страх, срам и вина, докато много други минават през загуба на привързаности като връзки или кариера, които вече не им служат.

Всички тези нискочестотни модели се повдигат и изчистват, така че това е причината да се появи целият този дискомфорт. Нашата ДНК става кристална, така че получаваме и симптоми на дълбока умора и силна жажда. Всичко това се случва за наше целенасочено добро, за да ни помогне да започнем да живеем в настоящето, да се обичаме безусловно и да се пуснем по течението.

Август носи това разширяване, достигайки пик на 8-ми и затварящ на 12-ти. Това е идеалната възможност да започнем да интегрираме висшето съзнание.

За да почетем и да използваме тези висши космически енергии, ви каня на едно двучасово пътешествие към истинската сила, тази която идва от Душата от Предците, от Звездите и Космоса и от връзката със самия Живот, така че да можете да се приведете отново в съответствие с автентичното си аз и да активирате космическите си сили.

Част от темите, които ще засегнем: 

– Освобождаване на дълбоки емоционални блокажи (включително минал живот и травма от предците) 

– Обединение на тяло, Душа и Дух 

– Свързване със силата на Предците и Душата ни

– Увеличаване на вибрациите на клетките и енергийното поле

– Отключване на потенциал и въплъщаването му в ежедневието

– Свързване с Мисията и Пътят на Душата 

– Получаване на ресурс за следване пътя на сърцето

Кога: Понеделник. 08.08 от 19 до 21 ч 

Къде: Онлайн и в многоизмерното пространство, където и да си 

Обмен: 25 лв 

Как да се включиш: 

Можеш да заплатиш сумата по револют или по банков път и да изпратиш мейл на deviflow108@gmail.com

Револют: 0894488808

Сметка:

BG93STSA93000021795092

Банка ДСК

Теодора Рачева

След това ще получиш зуум линк и запис от срещата. Ако не можеш да участваш в самия ден, ще имаш възможност да направиш сесията, когато ти е удобно, записът остава за теб до следващия лъвски портал.