Първа среща 

На първата ни среща ще проведем нещо като приятелски разговор. Няма протокол, който следвам, по скоро подходът ми е интуитивен и медитативен. Аз мога да ти задавам насочващи въпроси,  които ми дават информация за онова, което е недостъпно за теб. Много често онова, което човек не вижда, е очевидно отстрани. Но има голяма разлика на кой го споделяш и как си насочван, така че сам да стигнеш до осъзнавания. Много е лесно някой да ти навре в очите онова, което не виждаш. Но всъщност това не помага. Когато някой ни изправя пред истината, която ние не сме готови да видим, много често ние отричаме или не реагираме адекватно. Но когато, умело водени, сами извървим пътя до истината, по-лесно я приемаме и интегрираме в живота си.

Моята роля

Моята роля е да те усетя най-напред. Да разбера за какво всъщност става въпрос. Затова аз ще те питам и активно ще усещам. Така ще добия повече информация за твоята ситуация.

Много често онова, което си мислим, че е наш проблем, се оказва само един пласт, под който се крие истинският проблем.

Аз ще съм изцяло тук за теб и самият процес на получаване на цялото внимание на някого е лечебен.

Много често това, което ти казвам не са мои лични думи. Те не идват от егото и моето желание да намеря решение за теб. Само когато се свържа с теб на едно по-дълбоко ниво, аз мога да стана проводник на информация за теб, която да те докосне и да промени нещо.

Ако ти обаче си затворен и блокираш процеса, това може и да не се случи. Няма две еднакви сесии, всичко се случва в потока.

 

След като разбера за какво става въпрос мога още в първата сесия да ти предложа вид практика, утвърждения, енергийна работа или просто някакъв вид подкрепа, които да ти помогнат в първите стъпки.

Какви са моите способности

Аз съм изключително интуитивна. Една клиентка съвсем наскоро ми каза “Още преди да съм завършила изречението виждам в очите ти блясъка на разбирането”. Когато получа някакво разбиране за твоята ситуация, веднага идва и вътрешно някакво предложение – усет- кои от всичките ми дарби и способности да използвам в твоя полза.

За мен е важно не аз да ти говоря, а заедно да намерим едно по-добро състояние за теб или едно по-добро място. Ти си активен участник в процеса. Аз мога да ти покажа от къде изгрява слънцето, но е важно ти сам да извървиш пътя до там.

Мога да те накрам да направиш най-различни неща по време на сесията. Мога да те провокирам, ако се налага, или да те подкрепя, ако това е нужно. При всички случаи ще усетиш любящо отношение и разбиране, което обаче не значи роля на съюзник срещу някого.

Моите квалификации

Аз съм сертифициран констелатор по френската школа на Самадева.

В момента надграждам и чрез трейнинга по констелации на Румен Янкулов.

Имам иницииации и активно използвам следните енергии, за което благодаря на моята рейки мастър Роза:

  • рейки 2-ро ниво
  • каруна рейки
  • виолетов пламък
  • ямантака
  • хара

Вдъхновяващ йога преподавател съм от 2007 г., а практикувам от 2002 г.

Завършила съм над 300 часа йога трейнинг с Шива Реа и други прана флоу преподаватели на всякъде по света – прана флоу йога

Била съм в ашрами, на випасана и множество други медитативни практики.

Посетила съм безброй семинари и трейнинги.

Аз съм естествен манифестатор. За мен важи правилото – Щом можеш да си го представиш, значи можеш и да го създадеш. Така в годините създадох 2 магически пространства – Мандала център и Тринити ритрийт център, както и два бранда, все в сферата на здравословния живот.

Виж повече за създаденото от мен ТУК

И най-вече, моята мисия е да създам условия за теб да кажеш

“ДА на ЖИВОТА” 

Лична сесия

60лвчас
  • Сесията може да продължи 1 ч. или час и половина.
  • Може да се проведе на живо или по скайп.
  • След нея ще получиш медитация или някакъв друг подкрепящ материал, който да държи енергията ти в синхрон с новата посока, която ще ти се разкрие по време на сесията.