Новолуние в Телец Желанията, които могат да се отправят на утрешното Новолуние в оста Телец- Скорпион, е хубаво да са свързани с отговрите на въпросите:*Какви материални блага бих искал да придобия?*Кои сетива бих искал да развия, за да чувствам по-добре себе си и света около мен?*Прекарвам ли достатъчно време сред Природата, влизайки в контакт с нейните съвършени и прости истини?*Кое е онова парче земя вътре в мен, на което винаги мога да стъпа, което ми дава усещане за вътрешна сигурност и стабилност без оглед на външните, материални условия?*Бикът на Желанията или Телецът на Просветлението?*Кои желания искам да задържа и кои да освободя?* Къде е моето изобилие? Дали присъства в настоящата ми работа и взаимоотношения? *Кои желания ме привързват към резултата и кои ме освобождават от него, с цел да се насладя пълноценно на процеса?*Трансформации и промени, или комфорт, сигурност, и застой? Мога ли да трансформирам, преобразявам, да променям себе си вътрешно, като същевременно запазвам състояние на устойчивост, сигурност и стабилност?*Коя вътрешна форма искам да разруша, за да стигна до съзидателното скрито съдържание вътре в нея?За Венера, която управлява знака Телец на ниво Личност:* Планетата Венера е една от Седемте Свещени Планети.* Венера управлява знаците: Телец – на ниво личност, Везни – на ниво личност, Козирог – на ниво Йерархия – Дух. През Венера Козирог се свързва с Телец , Везни, и с Шамбала.*Венера е Жрицата, Храмовата Блудница, която сама избира, кой от Мъжете, забележете – Героите, да посвети, чрез насладата от половия акт и да го свърже с неговата Богоженствена Природа.*Венера представлява Любимата и Любовницата нашата лична естетика, способността ни да правим личен избор на базата на собствения си вкус за нещата от живота, и на базата на този избор да пристъпваме или да не пристъпваме към конкретни действия и отношения.*Венера е – любов, красота, хармония, оценка, избор, материя, менталност на окултен план и чувственост на човешки.* Числото на Венера е 6.666 – Числото на Звяра. Трите шестици представляват Трите Принципа на Венера в техните отрицателни проявления: сладострастие, похот, угаждане, които водят до разврат, леност, груб материализът. Още по темата очаквайте утре в Онлайн сесията с Ивайло Добрев от Dastrology и мен, която ще включва Ритуал Посветен на Венера и Новолунието в Телец. Материалът ще бъде достъпен срещу дарение избрано от вас, за да запазим потока на даване и получаване. Ритуалът е добре да се направи до края на седмицата във връзка с това новолуние, но не е ограничен до този период. Може да се изпълнява всеки петък, като ден на Венера или при наличието на специфична и голяма цел, към която се стремите.

Публикувахте от Devi Flow в Понеделник, 14 май 2018 г.

Мощен ритуал за манифестиране на желания
Всеки момент е добър момент да се отворим към повече. Днес е един точно такъв ден. Новолунието в Телец е мощен акселератор за желанията ни.
Деви (основател на Мандала) е реализирала всичките си проекти чрез ритуали по новолуние и затова желанието и е повече хора да могат да манифестират с лекота копнежите на сърцето си. Затова заедно с астроголът Ивайло Стефанов Добрев ти предлагаме изключително мощен ритуал, който да те подкрепи в осъществяването и на най-смелите ти мечти. Може да го извършиш в петък (денят на Венера) и на Новолуние в Телец, Везни и Козирог ( както и 3 дни след тях). Този ритуал ще влее силна енергия за проявление на мечтите и идеите ти и със сигурност ще привлече изобилие във всички житейски и духовни сфери. Ще насочи вниманието ти към красивата страна на живота и ще спомогне за едно по-хармонично присъствие в ежедневието. Независимо дали се стремиш към привличане на ново, удоволетворяващо партньорство, материално изобилие и вътрешна сигурност, вяра в собствените сили, упование във висшата истина, връзка със сърцето – този ритуал ще канализира необходимата енергия за манифестиране на желаното.

 

Стъпка по стъпка ритуал “Косите на Венера” за привличане на:

 Материално и духовно благополучие

 Хармонични партньорски взаимоотношения

 Изобилие във всички сфери на живота

 Красота, изящество, мощ

 

Материалът включва: 

 Видео лекция за природата на Венера и качествата на знака Телец  + аспектите на Новолуние в Телец

 Видео с подробни инструкции за изпълнение на ритуала

 Аудио с Инвокация на Венера

 Файл с подробно описание на предметите, необходими за ритуала

 Файл със стъпките на ритуала

Всичко е онлайн и може да го направите в комфорта на дома си в избрано от вас време. 

NB! Начините за плащане са на място в Мандала, по paypal или по банков път. Ако изберете банков път, моля изпратете ни сканирано платежното на teddy@yogamandala.net за да ви дъдем достъп възможно най-скоро. 

Водещи:

Теодора Рачева – Деви – www.deviflow.com

Деви изпозлва енергията на Новолунието за манифестиране на желания от много години и инициира Ритуали по Новолуние. Тя успешно е реализирала самостоятелни и партньорски проекти:

www.yogamandala.net

www.trinityretreathouse.com

www.11-moons.com

Ясна – на 6 г. 

Ивайло Стефанов Добрев – астролог – www.dastrology.com

Ивайло превежда езика на звездите в смислени послания, които служат за напътствия в живота на хората. С нестандартен изказ и винаги в целта неговите интерпретации са безценни помощници по пътя на душата.

За да останем в потока на обмена и изобилието този ритуал е достъпен срещу дарение. Ние отделихме много време и енергия, за да го подготвим и реализираме и вярваме, че ще ви е от огромна полза.

10 % от събраните средства ще бъдат дарени на фондация “За нашите деца”.