„Да създаваш е толкова лесно.“ – Ако я питаш Орисницата, това ще ти каже. Тя твореше с размах и случваше. Завихряше елементите в полза на творението си и то скоро оживяваше. Между провидението и проявлението нямаше пречки за нея. Имаше една тайна съставка, която тя използваше в този процес – стремеж за споделяне. Всичко, което създаваше беше в полза на повече хора и това я радваше. Тази Орисница бях аз, още неосъзната, сътворила безброй неща, за които не подозирах, че ще трябва да платя определена цена.

 

В това онлайн пътешествие ще си поговорим за това до колко е редно да орисваме съдбата си, какви са пречките ни пред това и готови ли сме да платим цената на желаното проявление. Ще видим къде имаме конфликтна енергия, която ни пречи да проявяваме и раздвоява полето ни.

Аз, Орисницата

Станах Орисница рано, изследвайки безброй начини да се измъкна от неприятни ситуации, които усещах, че ме забиват в задънени житейски улици. Може би осъзнато тръгнах по този път на около 22, когато карах магистратурата си в Лондон и се чудех накъде да подкарам след това живота ми. Един ден попаднах “случайно” на йога. Какво се случи после и за моят път през проявления, падения и възходи ще ти разкажа повече в „Наречено – Сторено“.

Ти, Орисницата

Вярвам, че във всяка жена живее една Орисница. В тълковният речник е дадено следното значение на думата – Митично същество, което може да предопределя съдбата на хората. Когато бебето се роди, орисниците се събраха край леглото му, за да го орисат.
Но аз знам, че Орисницата е тази, която може да излезе извън обхвата на Кармата и да започне съзнателно да променя животът си, дори да е в много затънала ситуация. Защото Кармата предопределя животът не до момента, в който цялото минало е изплатено, а до момента, в който започнем да правим нови избори в настоящето, които не са базирани на миналите кармични дългове и травми.
Орисницата има силата да нарича реалността, така да я изменя и оформя според най-висшия план на Душата си. И не, не ти трябват специфични умения за това, а да позволиш на вътрешната ти светлина да те води, вместо на разочарованията в миналото.
Вярвам, че можеш да извървиш пътя до най-светлата реалност, в която ръководеща е любовта, а не болката. За това е време да пробудиш Орисницата в теб и да я поведеш на магично пътешествие към Душата.

Каня те на това пътешествие, в което ще те запозная с елементи от книгата, която пиша:

  • Кодове на реалността
  • Да орисаш реалността
  • Разпознаване на подходящата енергия за манифестиране (и кога да не си помисляш за това)
  • Законът за привличането (моя трактовка)
  • Законът за парадоскалното намерение
  • Магически формули на Орисницата
  • Вибрационна синхронизация – медитативна настройка за сваляне на нови кодове на реалността от квантовото поле
  • Наречено – Сторено – техники и похвати

Поръчай програмата ТУК