Ново начало – онлайн програма

Има периоди в живота ни, в които от нас се иска да оставим нещо, за да можем да продължим напред. Ако имаме късмет, рано или късно срещаме предизвикателството на живота си под формата на взаимоотношения или събитие, които изиграват ключова роля в нашето израстване. Обикновено тези хора или събития идват, за да ни научат на най-трудния урок – да се откажем от привързаностите си.

Много хора засядат в така наречената Ничия земя – пространството между КРАЯ и НАЧАЛОТО. Много хора се опитват да си подсигурят следващия етап, за да затворят предишния.

Няма как да съществува НОВО НАЧАЛО без добре затворен КРАЙ. За да започнем на чисто, независимо дали е проект, взаимоотношения, етап, ние трябва да поставим категоричен край.

И тук идва капанът – човек може да поставя с лекота нови начала, избягвайки задълбочаване и изследване на подводните течения, които насочват житейската река по сходни маршрути всеки път. Нови хора, нова работа, нова любов, но в един момент се озоваваме в познатата стара динамика, в онова чувство, че сме били тук и преди. И тогава разбираме, че не е достатъчно да сменим външните фактори, трябва да повдигнем похлупака и да погледнем към съставките, с които забъркваме реалността си.

Обикновено годините между 20 и 40 ние градим живота си върху очакванията и изискванията на важните хора в живота ни и след това сякаш трябва да пуснем всичко изградено и да започнем нов етап, който да изградим върху актуализираните ни ценности.

Какво ще получиш?

 • 24 лекционни и практически видеа
 • 19 водени аудио медитации
 • 16 презентации
 • 4 прогнозни видеа

За кого е тази програма?

За всички, които са отегчени да гледат 2000-ния епизод на един и същи филм.

За всеки човек:

 • на който му предстои нов етап в живота

 • който се страхува от промяната

 • който иска да продължи напред и да остави категорично товарите си в миналото

 • който е в токсични взаимоотношения и има нужда да ги прекрати, но му е трудно

 • който се чувства зациклил

 • който има нужда от обновление

 • който е между двата свята и не може да направи крачка напред в новото

 • на когото му е трудно да сложи край на мъчителна ситуация и се връща към нея

 • който усеща, че не може да продължи по познатия стар начин

 • който има нужда от подкрепа в себеизследването на ограничаващите го модели

 • който иска да се научи да живее в настоящето

 • който е готов да стане съзнателен творец на живота си

 • който има желание да опознае по-дълбоките пластове на съзнанието си

Как ще те подкрепи програмата?

Тази програма е универсален инструмент, който е създаден на базата на моя житейски път през промените. Тя ще ти даде структура, която да внесе яснота в привидният хаос и откъснатост на събитията, които съпровождат всяка промяна.

Промяната е неизменен житейски етап, който понякога изглежда плашещ, но това е само защото тя е свързана с преход в НЕИЗВЕСТНОТО. А това е най-големият ни страх – да си позволим да не знаем какво предстои.

Всяко НОВО НАЧАЛО е възможно само след затварянето на предишния етап. Иначе ставаме жертви на ЛАСТИКЪТ, който ни връща в добре познатото старо и ни държи в капана на страховете ни.

Нещо ново е възможно да се случи в живота ни само ако започнем да опознаваме вътрешната си реалност, защото тя е излъчвателят на външната.

Само когато самите ние разкрием моделите, от които е изтъкана нашата реалност, имаме избор за нещо различно.

Иначе всичко се репликира автоматично, колкото и външни промени да правим – същите партньори, същите взаимоотношения, същите теми в привидно различен облик.

Ако имаш тази смелост да се преродиш, заповядай, присъедини се. Но трябва да си готов/а да позволиш на това, което те трови да умре, за да продължиш в разцвета.

Отзиви на участници в програмата

Осъзнах и видях съществуването на квантовото поле – извора на неограничените възможности, прозрях могъществото си да променям нещата, получих широк спектър на гледните си точки и станах още по- осъзната за вибрацията на мислите си. Благодаря, Деви

Анонимен
Чрез медитациите на Програмата, погледнах от друг ъгъл на минали периоди и случки от моя живот. Разбрах себе си, свързах се с интуицията си. Осъзнах, че причината да търся компания, екскурзии и забавления е защото избягвам да се фокусирам в собствения си живот. Защото за да избегнем страданието, за да не ни боли, нашият ум ни предлага различни решения на проблема. Тези решения обаче са само външни и имат временно действие. Те само подтискат болката и изведнъж виждаш, че не живееш собствения си живот, че не си ти, че правиш неща които не искаш и не харесваш дори. Болезнено е да разбереш, че като се вгледаш навътре разбираш колко много маски слагаш за да замаскираш страданието. И така по време на програмата Ново начало преживях трансформацията да не бягам от негативните си емоции, а да ги преобразувам като изследвам причините. Помогна ми да преценявам чрез тялото си/интуицията, а не през ума. Разбрах, че когато тялото ми реагира на нещо, говори душата ми. Тази програма е пътуване към себе си, намиране на собствените си цели и приоритети.
Радослава
За мен програмата „Ново Начало“ дойде „случайно“ в точния за мен житейски момент. Хареса ми структурата, пълнотата на съдържанието, посланието. Конкретните техники, упражнения и задачи най-много ми допаднаха, защото когато човек работи със себе си към промяна, има нужда от действия и конкретика; промяна чрез преживяване. С времето се убедих, че само с прочитане на точната литература или гледане на точните филми само получаваме идеи и утвърждения, които много трудно без конкретни действия могат да се превърнат в реалната желана промяна. Медитациите също бяха много важна част от програмата за мен и доведоха до желания резултат – поява на синхроничности в ежедневието ми, разкриване на травми от миналото и потенциали от бъдещето. Благодарение на програмата успях да включа в ежедневието си нова рутина, с която продължавам и след нея. А най-хубавото е, че програмта може да се повтаря и в бъдеще, когато човек има нужда. Благодаря <3
Лидия
За мен това бе една много докосваща и силно трансформираща програма. Доста пъти през годините съм слагала нови начала, но доникъде не съм стигала. Тук бе различно. 21 дни за мен е прекрасен вариант, ежедневно има видеа с практики (обикновено съчетани и с медитация, но не от онези дългите, а кратка, дълбока и обикновено доста разтърсваща медитация). Не знам как я е правила, но всеки ден винаги получавах онова от което имах най-силно нужда и най-много ми резонираше. Последната седмица, в която работехме с настоящето, толкова много осъзнавания, толкова отговори се появиха, решения и си поплаках доста. Свалих известно количество товари от мен и сега ми е много по-леко. Да съм тук и сега си е предизвикателство за мен и то голямо, но вече имам набор от инструменти, които Деви сподели в програмата и с които аз вече разполагам и ще се възползвам на макс от цялото познание което имам от днес нататък. А то никак не е малко и съм спокойна и благодарна и се радвам, че й се доверих и че бях и съм част от този процес! Благодаря! Благодаря! Благодаря, Деви!
Кетриз
Програмата Ново начало ме вдъхнови да действам, а повярвайте трудно се вдъхновявам. Ходех по семинари там се говори, но ми липсваше да го приложа в живота си всеки ден и да видя промяната – тук се случи “прилагането “
Деница
Деви е невероятен мотиватор и вдъхновител!!! Програмата „Ново начало“ е прекрасна и преобразяваща по начин, който те докосва на много нива и трансформира! По интересен начин научаваш, че отговорите на въпросите са в теб самия и са налице техники, така че е постижимо да ги откриеш и получиш! Благодаря, Деви!!!
Анонимен
Много ми хареса програмата особено някои медитации и упражненията.
Анонимен
Открих Деви от HomeYoga, допадна ми начинът и на водене на йога практиката. Изключително съм доволна, че се включих във програмата Ново начало. Много добър замисъл, изключително полезна, много ценни съвети! Препоръчвам с две ръце на всеки, търсещ промяната! Благодаря, Деви!
Ваня

Програмата е с продължителност 21 дни – 3 седмици- и може да се изпълнява от всяка точка на света.

Може да се изпълни еднократно или да се повтаря при нужда.

Достъпът е валиден в рамките на една календарна година.

Достъпва се с потребителско име и парола на сайта deviflow.com