Новолунието в Дева на 17 септември е първото от поредицата от три Супер новолуния през следващите месеци. След това триото от Супер Луни ни води към Пълно слънчево новолунно затъмнение през декември, което ще активира и отвори портал за ярко ново начало.

Новолунията са началото на лунния цикъл, така че тази линия от Супер нови луни, получени в Слънчево затъмнение, показва, че преминаваме към нова парадигма, която ще се отвори в деня на Затъмнението.

Изглежда, че цялото трансформиране и разрушаване на старото, което досега правехме през тази година, най-накрая проправя пътя за появата на нещо ново.

На това Новолуние ние също ще изпитаме това, което е известно като Лунно колебание. Това е, когато Луната се подравнява под ъгъл от 90 градуса спрямо лунните възли. По същество това е време на повишена енергия и както подсказва името, можем да се почувстваме извадени от равновесие и малко „колебливи“.

Лунните колебания показват мощен вътрешен растеж и духовно пробуждане, но за да постигнат това, те могат да ни накарат да се чувстваме малко несигурни или нестабилни.

2020 г. вече донесе много нестабилност, така че може би сме свикнали с нея в този момент! Но това е нещо, което септемврийското новолуние може да засили.

С Марс, който също е в ретроградие, може да срещаме хора, които са по-склонни да се защитават от това чувство на нестабилност и несигурност с враждебни думи и действия.

Въпреки че можем да видим това да се проявява в живота ни и на световната сцена, знайте, че не е нужно да задържаме вибрацията си тук. Вместо това можем да изместим осъзнаването си от напрежението и враждебността, които се случват около нас, и да изберем да се съсредоточим върху разрешението, което винаги следва всеки конфликт.

Когато около нас има паника и страх е, лесно да бъдем засмукани, но помага да си напомняме, че ние не сме просто хора, ние също сме божествени същества, които са свързани с безкраен поток от любов, светлина и защита.

Този божествен Аз е недосегаем. Никаква вреда не може да го нарани и разруши. Той е вечен и единствената мелодия, на която вибрира, е любовта.

Тази част от нас е Висшият Аз или Свръхдушата – и без значение какво ни се случва в живота или през какви тъмни моменти преминаваме, тя остава недокосната и винаги свързана с любовта и мира.

Като си спомняме тази божествена същност, която живее във всички нас, ние можем да повишим нашата вибрация и чрез повишаване на нашата вибрация можем да издигнем тази планета до по-високи състояния на съзнанието. Силната креативната енергия около тази Супер нова луна ще стимулира усилията ни и ще ни помогне в този процес.

Чрез нашата лична вибрация, ние можем да използваме тази лунна енергия и да добавим към гнева и хаоса, или да добавим към светлината и любовта. Чрез нашата лична вибрация ние държим силата.

Така че, запомнете това, докато пътувате през предстоящите месеци. Опитайте всичко възможно да преобразувате гнева, разделението и омразата, и вместо това продължете да държите на любовта и единството.

Поддържайте вниманието си насочено към това, което искате да привлечете и създадете в живота си, и се опитайте да не се разсейвате от страха и шума на външния свят.

Дръжте близо до сърцето си осъзнаването че сте любов, дошли сте от любовта и ще се върнете към любовта. Каквото и да се случва, знайте, че нещата ще се подобрят.

Девата е знакът на лечителя. Нейната енергия ни приканва да приветстваме лечебната сила на природата в живота ни, чрез храната, която ядем, или като прекарваме време в гората или на океана.

На това Новолуние прегърнете лечебната сила на природата, билковите лекарства и растителните храни, за да възстановите и заредите енергийното си поле.

Девата управлява и храносмилателната система, затова се опитайте да подхранвате корема си с масажи, йога и здравословно домашно приготвени храни. Когато червата ни са чисти и здрави, ние се чувстваме енергизирани и умът ни е ясен.

Нашата храносмилателна система ни помага не само да обработваме и усвояваме храната, която ядем, но също така и енергиите и събитията, които преживяваме.

Какви събития или ситуации са се развили в живота ви, които трябва да обработите и усвоите?

Точно както храносмилането ни може да се влоши от лоша диета, така ние трябва да се научим да преработваме и смиламе емоциите си, така че те да не гният и да не причиняват енергийни блокажи.

Необходимо е съзнателно да отделяме време за обработка и смилане на емоциите и събитията, в които сме попаднали, вместо да бързаме да ги елиминираме.

Обърнете внимание на състоянието на вашата храносмилателна система и вижте как това може да се свърже с вашите емоции или това, което преживявате в момента.

За какво се държите? Какво трудно преработвате, смилате и елиминирате на емоционално ниво?

Използвайте тази енергия на Дева Новолуние, за да поддържате ума и тялото си. Излезте от повтарящото се или несигурно мислене и навлезте в място на съзерцание, доверие и знание.

Вие сте много по-силни, отколкото си представяте. Вие знаете пътя напред повече, отколкото си позволявате.

Девата е представена от девицата- силна независима жена, която знае какво иска и няма нужда да отговаря пред никого. Когато девата се свързва със своята независимост и вътрешна сила, тя се свързва с най-пълния си потенциал.

Всички ресурси, от които се нуждаете, са вътре, тъй като вече сте работили толкова много за този момент.

Под това Супер Новолуние, под влиянието на колебанието и ретроградния Марс, знайте, че сте защитени.

Знайте, че можете да изберете върху какво да насочите вниманието си. Знайте, че имате силата да запазите светлината не само за себе си, но и за цялата планета.

На това Новолуние ви предлагам и тази медитация, която можете да слушате и да получите и като файл, ако желаете.

Тя е подарък от мен, но ще съм благодарна ако ви харесва да направите дарение. Събраните от нея пари ще инвестирам в една своя мечта, която е на път да се сбъдне, но не ми стигат средствата за това, а имам само една седмица да ги събера.

Дарение може да направите на пей пала ми:

info@yogamandala.net

или по банков път на

BG93STSA93000021795092
Банка   ДСК
Теодора Рачева

Да ви се връща благодеянието и да успеете да реализирате най – съкровения шепот на Душата си <3