Поздравления, че правиш крачка към личния си прогрес!

С годините съм осъзнала, че парите, инвестирани в себеразвитие, са най-добрата инвестиция. В тези програми съм събрала дългогодишния ми опит в различни сфери – йога, тантра, дао, констелации, медитация, китайска медицина, енергийна и соматична работа, ритуали и женски практики, за да ти предложа цялостни програми на различни теми, които да ти помогнат да изчистиш блокажите си, да се погрижиш за себе си и да се изстреляш на нивото на благоденствието.

Първата ми програма е Разпери Криле, която систематизирах след дълъг престой в Азия. Тя е фундаментална и работи с дълбоки наслагвания и травми от миналото. Това е работа с темите на енергийните центрове, която в рамките на 7 седмици те превежда през пълната палитра на всички житейски теми.

Можеш да започнеш с нея, или просто да погледнеш и да видиш коя от програмите те привлича, и да се довериш на интуицията си.

Във всеки случай моята мисия е да изминавам трудните участъци от житейските пътеки, да намирам взаимовръзките и моделите, и да ти предлагам подкрепа по пътя към най-разгърнатото ти Аз.

Коя съм аз и защо го правя, виж ТУК

Разцъфване на розата в сърцето – 7 практики за събуждане на женската искра

70 лв

60 лв

Наречено. Сторено.

40 лв

210 лв
80 лв

188 лв
70 лв

100лв
40 лв за целия пакет от 5 фази (1 безплатна)

108 лв
40 лв

Остави отзив

Задължително