Твоите желания са толкова важни за вселената, колкото и изгрева на слънцето за земния живот.

Няма маловажно желание, особено ако извира от душата ти.

Независимо дали копнееш за нова световна парадигма, споделена любов, нова работа, дете, пътешествие, интегриране на някое качество или нова материална придобивка, нов дом – тези напътствия са изпитан метод, който ще ти достави всички желания безусловно. Можеш да промениш посоката на живота си, да сбъдваш с лекота и да привлечеш цялото вселенско изобилие без усилие.

Но има една уловка – всичко зависи от теб!

Аз ще ти дам техниките, ще направим интеграция на Душата, Рода и Вътрешното ти дете, за да можеш да стопиш съпротивите си и да се отвориш към безкрайния вселенски потенциал, но ти трябва да направиш стъпките. Аз ти давам точни и последователни инструкции, а ти трябва само да ги напаснеш на твоята ситуация и да действаш, за да имаш реални резултати!

И тъй като е сигурно, че всичко ще се сбъдне, е важно преди да се впуснем в приключението да създаваме нови реалности, да осмислим кое наистина ще ни направи щастливи и кое желаем от сърцето си.

Затова ще ти помогне медитацията “Дърво на мечтите”. 

В този уебинар ще ти дам разширената теория по Закона за Привличане, а „Наръчника по Сбъдване“ ще те преведе стъпка по стъпка през процеса на доставяне на всичко, което искаш.

Имаме моменти в живота си, когато манифестиращата ни сила е голяма и други, в които ние пропадаме в тъмните дебри на психето ни. В този уебинар ще си говорим и за двете фази, и как да използваме всяка пълноценно.

Коя съм АЗ?

Защо ти предлагам това?

Аз съм силен манифестатор, който има смелостта да чува интуицията си и да действа в точния момент. По този начин съм осъществила няколко пространства за йога, kакто и бранд за йога дрехи и за етерични комбинации. След като проявих всичките си мечти, усетих, че имам нужда да опростя живота си и продадох всичко. В момента фокусът ми е изцяло в мисията ми и директната работа с хора, както и менажиране на дома ми и ритрийт центъра- @Домът на Деви / Devi Home- до София.

През годините съм изследвала какво работи и какво не, и в този уебинар ще ти представя само работещите начини.

Много ми се иска всеки човек, особено в тези времена, да се свърже отново с безграничния си квантов потенциал и да създаде най-добрата възможна реалност във време на криза и колективен натиск.

Имаме шанса да сътворим наистина революционни неща в тези времена и да направим квантов скок на съзнанието си в едно неограничено пространство на безгранични възможности.

Какво включва: 

  • 2.5 часа видео
  • 39 страници Наръчник за Сбъдване
  • Медитация Дърво на мечтите