Онлайн констелация

Срещата с Деви ми даде точните отговори, които търсех. Нейните насоки и въпроси ме накараха да погледна вътре в себе си и да срещна част от мен, за която не подозирах, че се нуждае от внимание и помощ. Срещнах се със себе си и разбрах, каква е причината за повтарящите се неудовлетворяващи събития в моя живот.
Деви не само ми помогна да стигна до тези прозрения, но и ми показа и ме придружи по пътя на отработването на тези негативни преживявания. Благодаря ти, Деви! Продължавай да помагаш на всички, които искат да станат по- добра версия на себе си!

Вероника Алексиева

„Най – добрата Аз“

След всяка практика от програмата аз съм изпълнена с благодарност към Деви Флоу – тук намерих не само хубавите, полезни практики, които познавах отпреди. Тук намерих тяхното обяснение, осмисляне, вдъхновение и надграждане. Голяма сладост и удоволствие е за мен да практикувам с Деви. Присъствие, духовна музика, смисъл във всяко движение – дълбока благодарност, Деви!
Закупих и „21 дни до спокойствието“, също много полезна програма. Бъди благословена, Деви, за светлината и дълбочината, които споделяш с нас.

Кирилка

Онлайн констелация

Вчера беше моята онлайн среща с Деви. Тя успя ужасно бързо да намери правилните въпроси и съответно да ме насочи в правилната посока. За мен констелацията беше много емоционална, но от позитивна гледна точка. Спокойствието, което Деви излъчва ме накара да се почувствам в сигурна среда. Засегнахме теми, за които не съм си представяла, че имат значение за моя живот. Деви, благодаря ти от сърце за невероятното преживаване и твоята работа!

Даниела

Невероятна сесия

Деви много ти благодаря. Това е неописуема помощ за мен и изцелението на семейната ми система. Не виждам как по друг начин бих решила темата с майка си.
Горещо препоръчвам! Благодаря ти отново!

Нели

Констелация / душевна лекота

Имах първа среща с Деви само преди няколко часа. Проведохме онлайн семейна костелация. Все още не мога да опиша станалото с думи, но мога да кажа едно – благодарна съм за невероятното, дълбоко усещане за лекота, радост и мир, които изпитвам в момента. Вече знам, че ще се обърна към нея и за други теми, при които усещам тежест, без да знам защо. Тя успява да открие и изведе на повърхността неща, които дори не сте знаели, че носите в себе си и ви тежат. Препоръчвам с две ръце! Благодаря за магичното преживяване!

Бори

От провидение към проявление

Първият ми уебинар и втора среща с Деви, но със сигурност не последни! След всяка среща научавам много нови неща,които се опитвам да прилагам и спазвам и мисля,че се доближавам все по-близо до себе си и се обичам все повече!
Благодаря ти, Деви!

Мая

Анелия Тодорова

Цвети Райчева

Лидия Тодорова

Благодаря за прекрасните практики!Дават ми

Благодаря за прекрасните практики!
Дават ми всичко, от което имам нужда в момента!

Vyara

Миофасциална ин йога

Най- добрия начин да се погрижа за себе си, когато имам каквото и да е неразположение – миофасциалната ин йога за всички органи! Лечебна , нежна и вълшебна!

Кристина

Най-добрата аз

Прекрасната нова 30-дневна програма, която Деви предложи преди месец наистина пося намерението, което започна да расте и продължава да се развива в мен! Даде ми метода, от който имах нужда как да поставя граници, които да са достатъчно здрави, но и достатъчно гъвкави да се адаптират към процеса на всекидневно израстване. Даде ми и така нужното търпение, което да ми покаже ясно, че ако си постоянен в простичките неща и си позволиш да не бързаш, можеш да видиш как от семето бавно се показва и развива приказно растение…. Благодаря ти Деви, за всичко, което правиш и най-вече за това, че го въплъщаваш и в реалността!

Десислава Христова

Ново начало

Исках точно днес да напиша благодарността си към теб и твоята програма „Ново начало“. Вече измина една седмица и разбирам, че е точно това, от което съм имала нужда. Благодарение на нея, по-лесно преодолявам „потъванията“ в ежедневието и ми дава чувство на принадлежност и смисъл.

Силвия Димитрова

Миофасциална йога

Миофасциалната йога е едно вълшебство което трябва да се изживее! След практиката усещането е невероятно…….релакс на макс! Както всичко създадено от Деви и тук има полезно и подробно разяснение преди и по време на практиката. Просто прекрасно и на 1000% препоръчително! Благодаря, Деви! 💖

Ваня

Констелация

Провеждах терапия при друг терапевт в продължение на шест месеца, но Деви учели възловото място още с първата констелация. Проведохме още две които бяха много ефективни. Всичко това онлайн и много коректно. Включих се и в други две нейни програми.
Всичко създадено от Деви е направено за да помага❤️!
Благодаря 🙏 че се появи в точния момент!
Ваня К.

Ваня Корумилева

Констелация

Правих подобна на Констелация практика в продължение на шест месеца при друг терапевт, но Деви успя още с първата да учели най болезненото място. Направихме и втора и трета Констелация, изключително ползотворни и всичко това онлайн, много удобно. С удоволствие ще се включа и във миофасциалната йога, за да бъде процеса на освождаване още по завършен.
Деви успя да изгради пълно доверие в мен, относно всичко това което предлага и прави! Много съм Благодарна 🙏, че я открих! Благодаря ❤️ и на теб, Деви!

Ваня Корумилева

Венета Мерджанова

Това същество притежава рядкото умение да връща баланса на душите ни, да разгръща нашия вътрешен потенциал и да открехва врати към необикновени и непознати реалии за нас. Благодаря ти, че си толкова силна, нежна и истинска 

Венета Мерджанова

Златина Толева

Деви е вълшебна жена, смело ходеща по пътя на душата си, която търси, изследва и споделя своите открития с Другите! Хубаво е да си в компанията, но такива които са по пътя на събуждането от Съня. Риспект, Деви

Златина Толева

Петя Делчева

Деви и нейните чудодейни масла/есенций са прекрасни!
Уцелват право в целта!

Петя Делчева

Диана Манчева

Вълшебница! Благодаря от все сърце, че съдбата ми даде възможност да се докосна до твоята магия ❤️

Диана Манчева

Мина Парчева

Бях при Деви на миофасциална ин йога. Беше много полезно за мен. Определено я препоръчвам.

Мина Парчева

Ралица Янакиева

Вдъхновявaща и вълшебна Devi Flow!

Ралица Янакиева

Райна Воденичарова

Хареса ми усещането, което Деви успява да предаде за тотална отвореност на съзнанието към всичко познато и непознато, липсата на страх от неизвестното и приемането на нещата такива каквито са. Един ободряващ и в същото време опияняващ коктейл от житейски опит и мъдростта на осъзнаването.

Райна Воденичарова

Румяна И.

Не познавам лично Деви Флау. Тя ми помогна да осъзная моя емоционална трудност и къде греша в изпълнението на практика

Румяна И.

Ивелина Г.

Деви е от онези жени, които се появяват в живота ти, именно когато имаш най-силна нужда от тях. За да го преобърнат, да го трансформират, да го подредят. Дори, ако това означава, да сте в два напълно различни града и да правите констелация всяка в своя хамак, по телефона. Вълшебста се случват само на хората, готови за тях. За мен, Деви е магия.

Ивелина Г.

Ива Накова

Силно препоръчвам програма „Разпери криле“ на жените, които искат осъзнато да живеят и да открият потенциала си.
Деви не е учител, тя е фея, която е слязла на земята, за да дава благодат и любов на хората! Ето така се усещам след работата с нея – изпълнена с благодарност и любов…и с една вяра, че ние жените можем да живеем цялостно и мъдро!
Благодаря, Деви, че те има!

Ива Накова

Кристина К.

Започнах, като само знаех, че имам криле. Някъде там, отзад между плешките. Често се сещах за тях, когато имах болка там – пирон, забит между плешките, в резултат на ударите от някое самоунищожаващо преживяване или мисъл, затварящи все повече и все по – здраво вратата от която се отваряха моите криле.
Започнах с аромата на рози. Месец май, розовите храсти навсякъде цъфтяха в какви ли не цветове. Даже бях сигурна, че цветовете са толкова ярки, а аромата е толкова наситен, само и само заради моите криле.
Безупречно и с любов към себе си аз дадох на себе си времето и пространството да изпълнявам всяка практика от програмата. Запознах се с вътрешната си шаманка Калея. Опознавах болките си и контактувах с тях. Обичах се. Благославях се. С любов и желание влизах в този мой свят. В медитациите си се потапях във вани от рози и вътрешните ми сокове поливаха като елексир вече напъпилите ми крила. Намалих цигарите – много, без да го целя и изцяло естествено. Просто защото предпочитах да вляза в себе си, вместо да пуша. И така, лека полека крилете набъбват и се разперват. И най- голямата експлозия – срещата ми със сестрите от програмата и калния път на самодивите по лабиринта на инките в местността „Небесните пасбища”. А дарът който ме чакаше в центъра на лабиринта ми разкри могъществото на моята душа и проницателността на тази вълшебница Деви – просто казано – в центъра на лабиринта беше сладостта на моята душа – бял шоколад с розови листчета и незабравим аромат на рози. Благодаря, Деви. Искам да участвам в Модул 3

Кристина К.

Ромина Фурнаджиева

Тази събота /05.10.19/ за Първа чакра с тема „Изобилие и сигурност“, бяхме приканени от Деви в края на практиката
всички да отправим заявка – Вселената да покаже изобилието си до края на деня.

След като се прибрах от Мандала, приятелят ми ме изненада, като искаше да направим разходка с цел пазар. Направихме много ценни покупки същият ден.

Отделно, попаднахме на място, което правиха най най най-яките бургери. Беше наслада и изобилие за сетивата, дори картофките бяха с подбравки.

И за финал, си намерих 5 лв. пред един ATM за плащане на сметки, което не ми се е случвало от ГОДИНИ. 😍

Благодаря на Деви, че ни помага да намираме пътищата към изобилието, сигурността, себелюбовта, автентичността и всички останали качества, с които излизаме след всяка практика. 🦋

Ромина Фурнаджиева

Остави отзив

Задължително