Програма Най-добрата АЗ

Включва:

-30 видеа между 30 и 40 минути, които чрез надграждане те въвеждат в магическия свят на йога.

-Наръчник, който ти дава витална информация за техниките и практиките.

-Похват с който в рамките на 30 дни можеш да реализираш най-съкровеното си желание, което на санскрит се нарича санкалпа.

Всяка нова година започваме с надеждата за една по-добра година, повече успехи, здраве, любов и изобилие. Е да, но в един момент неизбежно ни помита ежедневната вихрушка от ангажименти, които винаги са добро оправдание да отложим практиката си, грижата за себе си и всичко, което ни е важно, но не е спешно.

Не можем да натоварваме годината с нашите очаквания, ако пренасяме старите си модели и навици от старата, защото промяната не зависи от новата година, а от нас самите.

Началото на тази практика се поставя през първото новолуние на годината, но тя може да бъде започната във всеки един момент, в който се чувстваш готова да оставиш старите модели и да изградиш нови, по – здравословни и работещи за теб. Каня те да започнеш една системна работа, която ще ти помогне да береш резултатите от редовната ти практика в чисто житейските ситуации. Каня те на едномесечна сутрешна практика, която ще ти помогне да изградиш солиден вътрешен център. Вътрешният център е твоето убежище, което ти предлага подслон от житейските бури, но също ти помага в трудни ситуации и при вземането на важни решения.

Практиката е моята котва през годините и макар, че тя се променя, едно нещо остава същото – съкровеното време, прекарано със себе си.

Практиката ме е подкрепяла многократно по време на житейски изпитания, в които бера плодовете от всекидневното ми посвещаване чрез проявата на една вътрешна устойчивост и стабилност, колкото и да се е разклатило всичко около мен.

Каня те на едномесечни сутрешни практики на живо с мен в рамките на 1 месец.

Всеки ден ще практикуваме сурия намаскар (поздрав към Слънцето), като ще надграждаме с по 1 цикъл всеки ден, както и много други практики, подкрепени с теоретичен материал който ще можеш да разглеждаш за всеки ден. Ще споделя с вас всичко, което съм тествала през годините и работи чудесно за мен. Като една динамична жена, която обича промяната, практиката ще е разнообразна, като ще има надграждане, за да можеш да се радваш на прогреса си и да увеличиш капацитета на възможностите си.

Идеята е да работим в рамките на един лунен месец – от Новолуние до Новолуние, като посветим енергията от практиките си на едно наше желание или мечта, която копнеем да реализираме.

В практиките ще се включва:

 • Поставяне на намерение – правилно поставеното намерение е половината от работата
 • Йога
 • Даоистки упражнения
 • Дихателни практики
 • Медитации и визуализациии
 • Енергийна работа
 • Ще научиш много и ще преживееш още повече.

Условия за участие:

 • Това не е обикновена онлайн програма, а един месец, в който ще се изисква твоето посвещаване по 30-60 минути на ден.
 • Програмата ще остане на твое разположение и след това, така че можеш да я минаваш многократно.
 • Практиките е най-добре да се изпълняват сутрин или до към 17 ч. следобяд.
 • За да има дълбок ефект е добре да се направят в рамките на 30 последователни дни.


Защо да ми се довериш?

От 20 години реализирам желанията и мечтите си с помощта на Новолунната енергия и знам всички тънкости в този процес.

Създала съм множество успешни проекти, можеш да разбереш повече за мен на:

Deviflow.com/devi

Някой известни проекти които съм реализирала и предала нататък:

Omnitom

Yogamandala

Trinityretreathouse

11 moons

От 2007 г. съм посветила живота си на работата с хора за тяхното благоденствие