Търсиш ли тръпка, дълбочина, връзка със себе си, вълнуващ живот и истина?

Аз също. Затова създадох за мен, теб и всяка търсеща себе си жена изключителен микс от модули, които заедно съставляват моята авторска програма РАЗПЕРИ КРИЛЕ.

Разпери Криле е

умело структурирана и многообхватна програма, базирана на  западни и източни похвати и техники, духовни и чисто практически задачи, систематизирани  на база на многоликия ми опит от 17-те години лична работа и 10-те години работа с хора. Целта и е да те доведе в състояние на Осъзнаване, да ти даде пространство за Приемане и сила за Претворяване или Пускане.

А резултатът и е – да Разпериш Криле и да се гмурнеш без страх в новото, в неизвестното, там където винаги те е викало, но не си имала смелостта или времето да отидеш.

Това е процес и аз съм тук, заедно с теб, за да не си сама в това. Опитах заобиколни пътища и вече знам, че пътеката към трайното и дълбоко удоволетворение и щастие минава през болката, блокажите, тъгата, страданието и другите енергопийци от твоето минало. Затова създадох тази програма. За теб – съвременната жена, която търси себе си. Внимание – не обещавам да се промениш за една нощ, да си хванеш идеалния партньор за една седмица и да отслабнеш за 5 дни! Обещавам ти дълбочина, прозрения, осъзнавания и много истина. Истина, която ти сама да изровиш чрез този процес. Готова формула, еднаква за всички просто не съществува!!!

Как работи?

За да е напълно съобразена с твоето ежедневие и ритъм, разбих програмата на модули, които можеш да минеш в предложената последователност или всеки отделно. Можеш да избереш и само темите, които те вълнуват в момента.

Всеки модул вкючва видео лекции, презентации, водени от мен аудио медитации и някои видеа с практики. Към всеки модул има и двучасови сесии на живо, които се провеждат в център Мандала, София. Можеш да избереш да посещаваш тези сесии, или да работиш изцяло онлайн от всеки край на света.

В сесиите на живо ще имаме практики и упражнения в група, които ще подкрепят процеса ти и ще ти помогнат в осъзнаванията и интеграцията на това, което излиза наяве.

Първата част се състои от 7 модула и дори да минеш само някои от тях ще бъде задвижен процес на трансформация в теб.

Можеш да започнеш с един модул и да останеш на него дори по-дълго време от седмица, като повтаряш медитациите и затвърждаваш прозренията си.

Първата част е свързана с изчистване на травмите, блокажите и болката от миналото. Защото няма път напред без да си взела в сърцето си всяко събитие, човек и ситуация от миналото.

ПРОМОЦИОНАЛНА ПАКЕТНА ЦЕНА ЗА 7 МОДУЛА ОНЛАЙН

147лв

Редовна пакетна цена за 7 модула онлайн

210лв

Цена за 1 онлайн модул

40лв
Вземи сега

Запиши сеЗаписване за модул:
модул 1модул 2модул 3модул 4модул 5модул 6модул 7

*задължително поле