Включва:

  • 25 видео лекции
  • 25 презентации с теория
  • 23 медитации
  • 9 видео практики

Търсиш ли тръпка, дълбочина, връзка със себе си, вълнуващ живот и истина?

Аз също. Затова създадох за мен, теб и всяка търсеща себе си жена изключителен микс от модули, които заедно съставляват моята авторска програма РАЗПЕРИ КРИЛЕ.

Разпери Криле е

умело структурирана и многообхватна програма, базирана на  западни и източни похвати и техники, духовни и чисто практически задачи, систематизирани  на база на многоликия ми опит от 17-те години лична работа и 10-те години работа с хора. Целта и е да те доведе в състояние на Осъзнаване, да ти даде пространство за Приемане и сила за Претворяване или Пускане.

А резултатът и е – да Разпериш Криле и да се гмурнеш без страх в новото, в неизвестното, там където винаги те е викало, но не си имала смелостта или времето да отидеш.

Това е процес и аз съм тук, заедно с теб, за да не си сама в това. Опитах заобиколни пътища и вече знам, че пътеката към трайното и дълбоко удоволетворение и щастие минава през болката, блокажите, тъгата, страданието и другите енергопийци от твоето минало. Затова създадох тази програма. За теб – съвременната жена, която търси себе си. Внимание – не обещавам да се промениш за една нощ, да си хванеш идеалния партньор за една седмица и да отслабнеш за 5 дни! Обещавам ти дълбочина, прозрения, осъзнавания и много истина. Истина, която ти сама да изровиш чрез този процес. Готова формула, еднаква за всички просто не съществува!!!

Как работи?

За да е напълно съобразена с твоето ежедневие и ритъм, разбих програмата на модули, които можеш да минеш в предложената последователност или всеки отделно. Можеш да избереш и само темите, които те вълнуват в момента.

Всеки модул вкючва видео лекции, презентации, водени от мен аудио медитации и някои видеа с практики.

Можеш да започнеш с един модул и да останеш на него дори по-дълго време от седмица, като повтаряш медитациите и затвърждаваш прозренията си.

Първата част е свързана с изчистване на травмите, блокажите и болката от миналото. Защото няма път напред без да си взела в сърцето си всяко събитие, човек и ситуация от миналото.

Отзиви на участници

Здравей, Деви,

в началото на годината си взех твоята програма Разпери крилете си. Толкова много неща се случиха и толкова много неща открих по време на нея. Следя постовете ти и много обичам да слушам записите, които правиш.
Исках да ти изкажа благоарността си за труда ти и промяната, която се случва в живота ми благодарение на това!
Виктория Станимирова

Девииии, аз ти благодаря от дълбините на душата си за всичко, което правиш <3
Като една от първите участнички в Разпери криле, с чисто сърце мога да кажа, че това отвори чисто и ново пространство за мен, като синьото небе, като радостта на дете ;*
И сега знам, че съм още по-близо до себе си и живея живота си по начин, който преди изглеждаше невъзможен <3
Обичам те! <3

Росица Георгиева

И аз се включвам към отзивите. Използвам момента да благодаря за всичкото благо, което ми стори програмата „Разпери Криле“. При мен обстоятелствата тогава бяха такива, че живота ми беше на кантар. Спомням си, че още ми се налагаше често да ходя в болницата, като почнах курса на Деви. Постепенно правейки всичките стъпки се озовах накрая на курса извън болницата, с билет до Самотраки на нейния друг магичен проект (който също си струва преживяването на 100%), който ме изпълни с още повече живот и воля да продължава здрава на всичките нива. Повече не се върнах в болницата. Насълзяват ми се очите докато го пиша това, защото означава наистина много за мен (грима ще ми се размаже:)) Обичам я оттогава и й се радвам благородно на танца на изобилието, което така добре го умее.<3

Вероника Спасова

Точно търсех тези дни къде да оставя отзива си за тази Прекрасна програма,в която има вложено толкова много.Искам да изкажа Благодарностите си и възторга си от всичко,което съдържа програмата,има толкова много информация и съдържателност,които се разровят наистина в най-дълбоките кътчета на душата ни.Пълноценно,наистина,личи си,че е вложено от сърце ❤️❤️❤️ Благодаря за което

Таня Хараламбова