Подарък медитация – „Утвърждения на Богинята“

Жената е целият хаос на Вселената, намерил съвършена експресия в хиляди красиви форми. Жената е вихър, промяна, танц, лиана, шепот и вик, нежно дихание, лунна светлина. Жената е жена и е неопределима!
И най-важното – жената е циклична ☯️
Затова е важно тя да познава добре своята циклична природа и да може да навигира живота си около нея, а не въпреки нея.

За да се подготвим за нежният месец на пролетта съм събрала всичките си женски практики и програми в един пакет, който може да е ваш на много намалена цена, за да има всяка жена достъп до практики, които ще и помогнат да подхрани енергията си и да се свърже с цикличността на своята женска природа.

С този пакет ще получиш достъп до:
Програма Тотална жена https://deviflow.com/programa-totalna-zhena/

Създадох за всяка жена онлайн програма Тотална жена, която включва физическа и енергийна грижа за всяка седмица от месечния цикъл + периода на менопауза. Ако жената знае как да управлява и усвоява тази енергия,, тя ще е във все по-голям разцвет в годините. Аз съм типичен пример за това – днес на 40 имам много повече енергия, осъзнатост и виталност, от колкото когато и да било преди.
Tрябва да си в контакт с тялото си, да знаеш как да направляваш енергията си и как да се грижиш оптимално за себе си. А външният вид веднага ще отрази тази вътрешна грижа чрез сияйна кожа, искрящи очи и подхранена същност.
Включва:

  • Материали за всяка от петте седмици
  • Теоретична част
  • 2 или 3 практики за тялото
  • Медитация
  • Съвети за подкрепящи биологията ни хранителни добавки и етерични смеси

4те архетипа на вътрешната ти луна https://deviflow.com/chetirite-arhetipa-na-vatreshnata-ti-luna/

Замисляла ли си се, че в теб живеят повече от една жена?
Има една, която е устремена, планира и се движи уверено с ритъма на сърцето си.
Има една, която е чувствена, мека, плавна и омайна.
Има една тъжна, раздразнителна, апатична, същевременно осъзната и смирена.
Има и една мъдра и разбираща, дълбока и проникновена.
Да, всички те търсят своята хармония в теб в различните фази от Вътрешната ти Луна (месечния ти цикъл).
Включва:

  • 4 едночасови женски практики
  • Девойката в теб
  • Майката – Изкусителка в теб
  • Шаманката в теб
  • Мъдрата жена в теб

Разцъфване на розата в сърцето – 7 едночасови практики за събуждане на женската искра https://online.deviflow.com/produkt/razczafvane-na-rozata-v-sarczeto-7-praktiki-za-sabuzhdane-na-zhenskata-iskra/

Този пакет е за абсолютно всяка жена, която е:

•Готова да премахне стената, която седи между нея и мечтаният живот

•Готова да се изправи пред ограниченията си и да ги преодолее

•Готова да позволи на сърцето да навигира пътя и

•Иска да преживее по-дъблока връзка с тялото и енергията си

•Иска да научи как да подържа магнетичната си енергия

•Има нужда да си подари време само за себе си

•Иска да мине от състояние на усилие към позволение

Всичко, за което мечтаеш не би могло да бъде по-голямо от това, което вярваш за себе си!

Обща стойност: 220 лв
Промоционална цена: 80 лв

След дълги години, в които усещах че има и нещо повече от това, което очите ми виждат, аз изследвах, търсих и експериментирах всевъзможни практики, които да ми помогнат да намеря вътрешен пристан. Този стремеж ме отведе в Индия, Бали, Непал, Бутан, Тайланд, Мароко, Щатите и много други страни, където срещите ми с интересни и различни хора допълваха картината ми и предизвикваха още по-голям глад за вътрешно познание.

Първата ми страст по пътя към себе си беше йога, с която се срещнах през 2002 година в Лондон, докато завършвах магистратурата си там. Този повратен момент ме тласна в посока, която бързо пренареди вътрешният ми свят и ми помогна да се фокусирам, концентрирам и да намеря комфорт в собственото си тяло.

След раждането на дъщеря ми отключих астма и посоката на търсенето ми се преоринетира от рекреация към изцеление. Открих констелациите и посветих години в обучение и практика. Винаги съм била привлечена от Мистерията, от скритото, необозримото, на което служа като водя какао церемонии, чрез които с помощта на тази блага медицина и воден процес и песни се докосваме до дълбоко изцеление на сърцето.

През годините създадох някои проекти (omnitom.com, trinityretreathouse.com, yogamandala.com, 11-moons.com), които в последствие продадох за да се отдам изцяло на пътя на служене.

Сега работя като сърдечен алхимист, жрица, която подкрепя всеки търсещ да се свърже отново с душата си чрез множеството модалности, които са част от инструментариума ми.

Единственият проект, който оставих e ритрийт центърът ми Домът на Деви, в който всеки може да намери тишина, спокойствие, красота и връзка с природата.