Всички искаме да бъдем щастливи, леки, ефирни, радостни и спокойни, но колко от нас си позволяват това измерение?  Това е енергията, която се проявява от сърцето и неговата отвореност и споделеност.

Жена, която е установила присъствие в сърцето си, която е изцелила тежестите и обидите, която е обгърнала миналото с приемане и разбиране, може с лекота да прояви най-красивите аспекти на женската си енергия. Това е алхимичен процес, който не може да бъде извършен ментално, а чувствено и соматично.

Каня те на онлайн женски практики Разцъфване на розата в сърцето, в които малко по малко ще изградим мост между утробата и сърцето си, сакралната пещера и сърдечния храм, както ги наричам. Само когато сме свързали тези два центъра, можем да осъществим пълнота на женското си проявление.

Ще раздвижим телата си и ще се докоснем до пространството вътре в нас, което е портал към едно екстатичното пространство – утробата. Когато една жена работи със сексуалната си енергия и я концентрира в утробата, тя създава буквално едно физическо поле на сладост в и около тялото си, което я подхранва. От този граал, пълен със сладка субстанция, тя може да лекува менталното, емоционалното и физическото си тяло. Ще издигнем енергията от сакралния до сърдечния център и от там ще позволим на розата да отвори венчелистчетата си и да изпусне сладкия аромат на любовта.

Тази сесия е за абсолютно всяка жена, която е:

•Готова да премахне стената, която седи между нея и мечтаният живот

•Готова да се изправи пред ограниченията си и да ги преодолее

•Готова да позволи на сърцето да навигира пътя и

•Иска да преживее по-дъблока връзка с тялото и енергията си

•Иска да научи как да подържа магнетичната си енергия

•Има нужда да си подари време само за себе си

•Иска да мине от състояние на усилие към позволение

Всичко, за което мечтаеш не би могло да бъде по-голямо от това, което вярваш за себе си!

Вземи пакета от тук:
https://online.deviflow.com/produkt/razczafvane-na-rozata-v-sarczeto-7-praktiki-za-sabuzhdane-na-zhenskata-iskra/