По време на Пълнолуние са подходящи ритуали за осветляване на скрити динамики, пускане на токсични вярвания, модели, отношения, грижа за красотата, покана на изобилието и синхронизиране с житейската мисия на Душата.

Писмо за приключване и пускане към някой

Всеки има в живота си един човек, с който взаимоотношенията са трудни и токсични. Всяко Пълнолуние ни дава шанс да приключим тези взаимоотношения чрез написване на писмо. Вземете празен лист и химикал, седнете спокойно, запалете свещи и поемете няколко пъти дълбоко дъх. Свържете се с болката, гнева, неудовлетворението – всичко, което изпитвате като се сетите за този човек и започнете да пишете. Оставете от вас да се излива всичко, което иначе държите вътре и ви трови. Пишете без цензура, споделете колко сте наранени или обидени. Когато напишете писмото го погледнете и усетете как тази отрова е изтекла от вас. Изгорете писмото и разпръснете пепелта с думите: Благославям те. Благодаря ти. Пускам те. Отдъхнете си и си живейте живота.

Ритуал за Изобилие

Трябва ви зелена свещ и най-големите банкноти, с които разполагате. Седнете на уютно и спокойно място в дома, където няма да бъдете безпокоени и оставете телефона настрана. Запалете зелената свещ и вземете една голяма банкнота между двете си длани, които се докосват пред сърцето. Почувствайте какво е отношението ви към парите. Дали гледате на тях през филтри и предразсъдъци, дали имате дълбокото усещане, че са мръсни и ще ви покварят. Това беше моето вярване и дълго се пазих от това да ги задържам, за да не жертвам чистотата на сърцето си. Днес знам, че те са просто енергия, която ме подкрепя в реализирането на най-висшия план на Душата ми. Ако усещате нещо различно от благодарност и обич към парите, докато ги държите им кажете – “Съжалявам, че съм имал/а предразсъдъци към вас. Сега ви каня да сте част от живота ми. “ Сега нека пред очите ви изплува една сума, която може да толерирате на месец. Хубаво е тя да е с поне 1000лв повече от настоящите ви доходи, за да имате стремеж. Колкото повече визуализирате тази сума, толкова по-реална ще става тя в представите ви и след това е само въпрос на време да се манифестира и в живота. Наблюдавайте телесните си усещания, те са индикация за вашите дълбоки вярвания. Ако усетите топлина между дланите си и приятно усещане в сърцето си, значи сте извършили правилно ритуала. След това може да подредите парите около зелената свещ под формата на красива мандала, както е на снимката или според вашия личен усет. Важното е да свържете парите с красотата и усещането, че те са неразделна част от Източника, точно както всички ние. Ако имате прозорец, през който влиза лунната светлина, оставете така парите през нощта. Нека зелената свещ гори достатъчно дълго, а преди да си легнете я угасете и на сутринта може пак да я запалите преди работа. Може да оставите зелената свещ на олтара си, заедно с една банкнота и всеки път като палите свещта да си казвате: Парите ми се умножават Парите ми помагат Парите ме извисяват.

Този ритуал може да бъде адаптиран, според настоящата ви нужда. Чувствайте се свободни да конструирате собствен ритуал на база на вашите лични усещания. Това, което ви е нужно са свещ в определен цвят, кристал, вода, ароматна клечка или нещо друго за кадене, като паоло санто, копал, салвия. Важно е да си вземете душ и да изчистите пространството, в което ще извършите ритуала. Може да отворите пространството, като запалите това, с което ще кадите и се обърнете към 4-те посоки на света + нагоре към Небето, надолу към Земята и навътре към Сърцето. Докато кадите изричате следните думи: Още една година отмина. Още един 10 годишен цикъл завършва. Аз почитам и благодаря за всичко, което преживях и научих. За всичко, което дойде в живота ми и за също, което си отиде също. Аз почитам моя път и този на другите и се прекланям пред Съдбата си и тази на другите. Сега аз оставям за претопяване в светлината всичко, което не резонира на честотите на най-висшия план на Душата ми. Аз съм пречистен/а, изцелен/а и цялостен/а. Пространството е пречистено, заредено и отворено.

Ако желаете да направите ритуал за красота, привличане на подходящ партньор, работа, духовен растеж, връзка с душата, изберете свещ според качествата, които желаете да култивирате чрез магическия ритуал.

  • Бели свещи– чистота, невинност, мир, ангелска подкрепа, връзка с Душата.
  • Червени свещи – страст, енергия, жизненост, ентусиазъм, физическа любов, смелост.
  • Розови свещи– прошка, нежна любов, себелюбов, романтична любов, нежност и мекота, топлина.
  • Зелени свещи– финансов успех, природна връзка, плодородие, младост, благополучие, амбиция.
  • Виолетови или пурпурни свещи– духовност, медитация, мистика, мъдрост, трансцеденталност, пречистване, защита.
  • Златни свещи– блясък, успех, чар, увереност, бърз успех, изгряване на талантите, пълна реализация на потенциалите.
  • Сребърни или сиви свещи– стабилност, пречистване, медитация, неутралност и непривързаност.
  • Черни свещи– връзка с подсъзнанието, тета- състояния, протекция.

Ето и някои магически утвърждения, които съм формулирала и са универсални и може да ползвате в ритуала си: Аз уча уроците си с разбиране и придобивам мъдрост от тях. За лична реализация: Аз неотклонно следвам най-резонантния път на Душата ми, който ме води към пълна реализация на най-висшите ми потенциали. За партньорски взаимоотношения, независимо дали са съществуващи или желани: Аз съм в подхранващи, страстни, любящи взаимоотношения, базирани на взаимен обмен, подкрепа, храмония и свързаност през Душата. Общо житейски: Животът ми е изпълнен с вълнуващи, приятни, подкрепящи, разгръщащи събития, които ме приближават към Същността ми.

За край на ритуала, след като сте написали това, което желаете да пуснете и /или реализирате, вдигате листа към пълната Луна и изричате: Лунна майко на нощта, усили моята честота , синхронизирай ме с Космоса разкрий личните ми чудеса. Бъдете благословени чудотворци.