В главата ти минават между 5 и 7 хиляди мисли на ден. Но те са същите стари мисли като вчера.
Те пораждат същата емоция.
Това води до същото действие.
И в крайна сметка си в същия стар цикъл.
Да, ти си създаден/а да печелиш. Но програмите, които си получил/а в хода на живота, те тласкат към една реалност, която не е само твоя. Тя включва родовата памет и модели, включва отломките от миналите ти животи, включва преживяванията ти докато си бил невинно дете.
Ти не си виновен/а. И ти имаш силата да промениш тези програми. Да ги пренапишеш. Да се събудиш един ден с нови мисли, които водят до нови емоции, които от своя страна пораждат плодотворни действия и те създават напълно нова реалност.

Каним те да излезеш от този цикъл на повтаряемост, да погледнеш назад с благодарност и напред с нова перспектива.
Защото трудно можем да надскочим себе си, ако не спрем, за да погледнем към уроците на миналото, да им благодарим и помирим в сърцето си. Само тогава в нас се отваря пространство за ново бъдеще, което не се базира на болката от миналото ни, а на себе- познанието и вярата в най-разгърнатия ни потенциал.
Колкото и да повтаряме утвърждения, колкото и да пишем желания на новолуние, докато в нас има конфликтна енергия, не можем да реализираме мечтите си. Докато сме бутани от болката си, вместо да сме теглени от визията си, ние сме в капана на миналото. Защо мислите, че някои хора успяват, а други се въртят в кръг?
Ще ви споделим тайната на вътрешното удовлетворение (според нас) и ще измерим дефиницията за успех с вашият аршин. Ще ви споделим нашия начин да надмогваме демоните на ниската мотивация, мързел, хаос, несигурност, и заедно ще надскочим старите версии на ограничените ни Аз.
Деви и Гая те каним на един цялостен процес за съзнателно сбогуване с миналото и изграждане на нова парадигма около благополучието, любовта и успеха.

Важно е да се запитаме – Имаме ли в живота си пространство за мечтите си или се движим по нишката на оцеляването или по утъпкания коловоз на миналото?
Ние вярваме, че цялото познание за верния ход на живота ни е код в сърцето ни. Но дали имаме достъп до мъдростта му? Можем ли да му се доверим и имаме ли куража да го последвам пътя му?
Представете си едно пространство, в което да изследвате желанията и да получите вдъхновение, мотивация, насърчение и модел да реализирате най-добрата си година до сега!

Какво получаваш?

  • Книга от 21 страници с всички стъпки, в която са линковете към всички материали по програмата с обяснения.
  • 2 двучасови уебинара с Деви и Гая
  • 1 медитация
  • Информация за северния ти възел (посоката на мисията ти в този живот)

В първата част на програмата чистим блокажи на старата идентичност, за да изградим едно ново и свободно Аз от миналото.

Във втората част ще се фокусираме изцяло върху новата си визия. Ще си поставим цели, които са ясно дефинирани от място на вътрешно знание и свързаност, и ще изследваме какъв е нашия начин за тяхното реализиране.
Водещи: Деви и Гая
Кои сме ние?
Две жени, които са имали смелостта да следват визията на сърцето си и се разгръщат всеки ден. Майки, основатели на бизнеси, водещи на семинари и души, които следват пътя си.
Повече за Девиdeviflow.com/devi
Повече за Гая – Гая е лайф коуч и директор на Инсайт Семинари в Англия. След корпоративна кариера в Хавас Медия в България и Уолт Дисни в Лондон, Гая избира да служи на хората и техния път към себе-познанието и благополучието в живота.
Нейния опит като съпруга и майка на две малки деца и жена, която управлява организация с доброволци от целия свят, я мотивира да служи на много жени и да ги подкрепя в пътя им към лидерството.