Project Description

Всички ние копнеем да се чувстваме живи, да усещаме че сме част от реката на живота. Тази дълбока и разгръщаща практика е за всеки човек независимо от неговото минало, форма на тялото, етнос, националност, раса и убеждения, защото музиката и танца обединяват всички разлики в едно разтапящо преживяване.

Каква е идеята?

Екстатик денс е форма на освободен от хореография танц, който се случва на момента като естествен отклик на тялото на звуците на музиката. Това е дълбоко и съкровено преживяване, което може да доведе до дълбоки прозрения, пробиви, справяне със страхове и отваряне към любовта.

Това е съзнателно парти, на което не се употребяват алкохол и други субстанции, а се разчита изцяло на опияняващия ефект на музиката и сетивните преживявания, които разгръщат вибрацията на свободата във вътрешното пространство.

Внимание!!! – тази практика има потенциала да те изкара от ума и да се наложи да пуснеш контрола. Ако това те плаши, уверявам те че в това безопасно пространство можеш да си го позволиш.

По време на практиката не се говори, но може да се танцува с други хора. Започва се с кръг и поставяне на намерение. Има кратко въвеждане и запознаване с условията и възможностите за взаимодействие с другите. Ще има и възможност за танцуване с маска на очите, което си е висш пилотаж за тези, които са готови да се предадат на живота.

Виж предстоящите събития тук

Prev 1 of 1 Next
Prev 1 of 1 Next