Project Description

Карантината ми даде възможност да работя индивидуално онлайн с хора и да се убедя за пореден път в силата и безграничността на полето, на тази обща съвест, която включва всичко и всички и ни помага чрез приемане да оставим товарите си. 

Всеки носи в себе си една картина, една представа за живота, която може да го движи в посока към успехи или провали. Единственото нещо, което влияе на постъпките ни е тази картина, за която ние не сме осъзнати. Това е една дълбока вътрешна картина, която ние сме приели за вярна и тя работи през нас като атрактор на различни външни събития. Тази картина включва нашите нагласи и убеждения, формирани в детството ни, но коренящи се в миналото на нашата семейна система. От това произтичат неволите и неуспехите в нашият живот, свързани с работа, взаимоотношения, пари, самооценка, родителство.

Констелациите ни дават една нова картина. Една картина, която е част от света на душата и поради това тя не може да бъде разбрана чрез ума. Този нов образ може да намери място в сърцето ни и от това да произтекат положителни промени в посоката на живота ни.

Чрез тези онлайн сесии имате възможност да погледнете в себе си, напътствани и подкрепени от мен и да видите онова, което е дисфункционално и ограбващо силата ви. Само след като го погледнете директно, има възможност за по-хармонично пренареждане, което и води към повече единство с Живота. 

Работата на клиента се състои в това да види тази нова картина и да я допусне в сърцето си, от където тя започва да действа. И от закона за привличането знаем, че когато ние излъчим вътрешен импулс навън, привличаме хора, събития, обстоятелства, които са в резонанс с нашата вътрешна картина. Ако излъчваме страх – привличаме крах, ако излъчим надежда – привличаме нова възможност.

Констелацията не обещава щастлив край, не дава точни инструкции за по-добър живот, а ни дава шанс да се оттеглим от ролята на наблюдател на собствения си живот и да започнем да живеем всяка една ситуация много по-осъзнато. Констелацията ни повежда по този път и ни подкрепя стъпка по стъпка.

Разрешението в една констелация и положителният ефект могат да дойдат само ако по-великите сили, като Семейната съвест, Съдбата и Духът позволят това. Душата на клиента е поканена да участва в процеса. 

Обикновено след констелацията клиентът чувства облекчение. За някои промяната може да настъпи още на другия ден, за други отнема седмици, месеци, дори години. Една констелация се разлиства с темпото на възприятие на клиента.

Продължителност: докато трае процеса, обикновено между час и час и половина

Обмен: 70 лв

Мнения

Заяви констелация


*задължително поле

Деви, тук е моментът и аз да кажа, че съм ти изключително благодарна за двете констелации, които съм правила с теб! <3 Възхищавам се на твоята свръх-емпатия, с кото поемаш чуждите проблеми и почти свръхестествената ти сила да навлизаш дълбоко и да разплиташ всичко старателно оплетено и скрито в подсъзнанието!!!! Това наистина е едно от най-смислените неща, които и аз съм правила, и пак бих направила!!!! ;*

Ели Стефанова

Констелацията при теб беше едно от най-смислените неща, които направих тази година 🌞! Малко по малко живота ми започна да се придвижва в различна посока ❤️

Лидия Смиленова

Нямам думи, с които да опиша работата на Деви като консталатор. Имах бизнес ситуация в екипа си, която беше толкова заплетена в чисто междучовешки отношения, че в един момент осъзнах че от системна гледна точка се случваше нещо, което бе извън пределите ми на бизнес лидер. След бизнес констелация с Теди Деви, успях да развържа нишките на възела и още на следващата среща този екип от 8 човека започна да работи с лекота и продуктивноста се увеличи.

Галина Вачева

Срещнах Деви в труден период от живота си. Бях ходила и при други констилатори в България  и бях  отчаяна от либсата на компетентност и интуиция!  Налучкваха и бяха жадни за парите си! Когато виждаха,че не могат да се справят,започваха да обвиняват ! Ужасно чувство за клиента- носи тежка съдба и го обвиняват за нея!Констелатора не е диплома ,а етика ,знания ,отговорност и призвание!!!  Като ,че ли някои от нас си избира съдбата,за да дразни констелаторите с нея…За мене принципа на фамилните констелации е най-краткият път към промяна,ако човек има срещу себе си опитен ,знаещ и интуитивен констелатор на когото да повери буквално съдбата си в труден момент! Ако констелатора не е добър може да затвърди и влоши проблема ! Говоря го не напразно-знам  какво е констелация-завършила съм конслелации в реномирани учебни институти в Австрия и Германия и накрая при самият Берт Хелингер!Когато я срещнах почувствах топлина, респект искренност и компетентност! Бях на правелното място и бях благодарна,че не се отказах да търся и попаднах на Деви! Живота ми се промени в положителна посока. Благодаря ти Деви!♥️

Марена