Приятели, както знаете сега сме в коридора на затъмненията и след мощното пълнолуние и лунно затъмнение на 5 юни в стрелец, сега, на 21ви, предстои новолуние в рак и слънчево затъмнение на фона на лятното слънцестоене.

Заедно с ретроградната Венера и Меркурий, тези космически енергии създават изключително благотворно поле за вътрешна работа и приключване на цикъла от последните години, за да можем да започнем наистина на вътрешно чисто. Особено Венера, която изгря на 11 юни като Зорница и започна новия си цикъл, ще ни предложи възможности за нов тип  взаимоотношения, или обновяване на старите.

Новото ни зове и ние нямаме друг избор, но да му се отдадем напълно. Да затворим с любов всички предишни глави и да се впуснем в приключението ЖИВОТ тотално. 

Новите цикли се случват фрактално в много пластове едновременно.

Знаете, че новолунието е мощен космически момент за посяване на семената на мечтите ни. Този път, тъй като определяме по-голям отрязък от житейския си път, ви предлагам инструмент за насока, чрез който да заявите намерението си да живеете според рожденните си заложби.

За да можем да видим къде сме в момента и какво ни дели от най-висшето проявление на естествените ни заложби е важно да съзерцаваме хологенетичната си карта, която определя основните ни дарби, взаимоотношенията ни с другите и най-вътрешното ни благополучие. Като всеки лабиринт, тази карта е упътване към сърцевината на Душата ни.

Това, което ви предлагам на това Новолуние е да си генерирате напълно безплатно такава карта на

https://genekeys.com/free-profile/?language=bg

а ако вече имате, повярвайте ми, всеки път, когато я съзерцавате ще откривате нещо различно и ще вниквате още по-дълбоко в собствения си вътрешен космос.

Ще вземем основните 4 дарби, или сферите в зелено, като започнем от житейската ни мисия. Важно е в профила си отдолу да сте кликнали всички бутони да са в зелено, за да имате пълната информация.

Ето така трябва да изглеждат бутоните:

Прочетете най-напред описанията на 4-те ви дарби

  • Какво сте тук да правите
  • Какво сте тук да научите 
  • Какво ви поддържа здрави 
  • Какво ви удоволетворява дълбоко 

И погледнете след това долу самата карта и 3-те думи, които описват 3-те нива на проявление на съответния Ген Ключ, който е във всяка от тези сфери. Направете си равносметка в момента кой нюанс на енергията проявявате и ако е нивото на сянката, то нека желанията ви на това Новолуние са свързани с посяване на качествата на дарбата, а ако сте вече на нивото на дарбата, то тогава може да си позволите стремежа към сидхито.

След това напишете едно утвърждение, което да включва дарбите и сидхите на 4-те ви основни зелени сфери и което да усещате със сърцето си.

Например, моето, което включва 4-те дарби на 4-те зелени сфери, звучи така:

Аз се отдавам на  стремежа си към растеж, като същевременно опазвам непривързано всичко създадено и важно за мен. 

Работете с вашето утвърждение в следващия месец и вижте как живота ви започва да процъфтява. Намерението се изрича 3 пъти сутрин точно след събуждане и вечер точно преди заспиване. Това е вашата санкалпа – свещено намерение, което започва да се работи на много дълбоко ниво и да носи плодовете на вашата отдаденост. Ако запазите отдадеността си в рамките на месец и го изричате редовно по два пъти на ден ще направите квантов скок на съзнанието и ще се озовете в най-изобилната възможна реланост!