В мъжкия свят, в който живеем ние неусетно се превръщаме в съзтезателки. Живеем по мъжки, а вътрешната ни Богиня седи свита и забравена в нас.
А когато се събираме с приятелки често клюкарим, обсъждаме, критикуваме….
А всъщност Богинята в нас чака мига на своя триумф…

Цялото Човечество страда от едно огромно прекъснато движение към Майката. Образът на Великата Майка – в основата на много древни култове, включително и тракийската религия,  която е била подхранващ, любящ, съдържащ, грижовен арехтип, е бил заменен от един Бог-Съдник, който брои греховете ни и ги съпоставя с добрите ни дела. Ние сме деца на разведени родители и следваме този модел поколение след поколение. Ние не сме щастливи заедно. Търсим нещо по-добро, една утопия, която ни носи безкрайно страдание.

Зараждането наново на култа към Богинята започва да внася баланс в един толкова мъжки свят, в който всички са движени от външни постижения, цели и конкуренция, а вътрешно сърцата дори на най-безкрупулните убийци всъщност крещят за любов.

Женските кръгове ни дават възможност отново да се свръжем през приемащата и съзидаваща любов, струяща от сърцето на всяка жена. На тези кръгове се обединяваме и засилваме истинската си женска сила, която идва от приемането и мекотата, учим се отново да бъдем жени. Тук няма йерархия, почитаме уникалността на всяка и взаимно се вдъхновяваме.

В тези кръгове възстановяваме връзката с тази сакрална, животворяща божествена женска същност. Всяка жена заслужава да бъде подкрепена от силата на женския кръг. 

Разглеждаме и чисто практически теми, свързани с ежедневието, с нашата женска природа и как да я направляваме според периода от месечния си цикъл, че да се чувстваме винаги успешни.

Винаги се допитваме до оракула и картите таро, за да получим яснота по най-различни въпроси.

Медитираме, пеем, смеем се, хапваме вкусна храна и през споделянето се сближаваме в сходството на проблемите и темите ни.

Ако имаш потребност да разгърнеш женското в себе си, да срещнеш разбиране, подкрепа и любов и да се завърнеш към живота си по женски по-силна и по-вдъхновена, да се чувстваш щастлива от това, че си се родила жена, добре дошла сред нас!